HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda kamionu a dvou osobních aut u obce Žim a další zásahy.

1.6. 10:47 Jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut a kamionu u obce Žim okres Teplice. 

 Při nehodě byli dva lidé zraněni vzala je do péče Zdravotnická záchranná služba. Silnice byla uzavřena. Hasiči likvidovali vyteklé provozní náplně.   Územní odbor Litoměřice
Spadlý strom na vozovku
1.6. 7:06 Na linku tísňového volání byla hlášená neprůjezdná silnice kvůli spadlému stromu u Libotenic okres Litoměřice. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem. Strom ležel přes celou silnici. Hasiči jej rozřezali a odklidili.
Územní odbor Teplice
Vyproštění z havarovaného auta
1.6. 4:42 Na linku tísňového volání bylo hlášeno, že za Bystřanami ve směru na Prahu leží havarované auto v příkopu a uvnitř je člověk. Krajské operační a informační středisko vyslalo na místo jednotku HZS ÚK ze stanice Teplice. Hasiči z havarovaného auta vyprostili zaklíněného zraněného člověka a předali jej zdravotnické záchranné službě.
Územní odbor Most
Požár auta
31.5. 23:30 Na linku tísňového volání byl oznámen požár dvou osobních aut za Neprakta klubem v ulici Zdeňka Fibicha v Mostě. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Most. Hořelo zaparkované auto VW Golf a požár zasáhl dvě vedle stojící auta Ford Fiesta a Renault Scenic. VW bylo zasaženo požárem celé, Ford měl zasaženy boční plasty a Renault měl poškozený lak a popraskaná okna. Hasiči požár lokalizovali ve 23:49 a zlikvidovali ve 0:10. Příčina: úmyslné zapálení auta VW Golf. Celková škoda byla předběžně odhadnuta na 110 tisíc Kč.
 

vytisknout  e-mailem