HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda dvou osobních aut u Roudnice nad Labem a další zásahy.

7.6. 10:53 Jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem vyjela k dopravní nehodě na sjezdu z dálnice D8 ve směru od Prahy na Roudnici nad Labem. 

Jednalo se o nehodu dvou osobních aut, při které byli dva lidé zraněni. Byli vyproštěni ještě před příjezdem jednotky. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby. Silnice byla kyvadlově průjezdná.
Územní odbor Žatec
Požár dvou plastových kontejnerů
7.6. 0:01 Na linku tísňového volání byl oznámen požár plastové popelnice ve Vrchlického ulici v Lounech. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Louny. Ve Vrchlického ulici hořel jeden plastový kontejner a kousek dál v ulici Na Valích další. Hasiči oba požáry zlikvidovali v 0:36.
Územní odbor Most
Dopravní nehoda
6.6. 18:50 Jednotka HZS ÚK ze stanice Most vyjela na žádost Policie ČR k dopravní nehodě osobního auta u Koldomu v Horním Litvínově.  Auto – Renault Scenic – bylo zapadlé pod srázem, pod úrovní komunikace. Hasiči provedli protipožární opatření. Zraněného člověka odvezla Zdravotnická záchranná služba. Auto vytáhla odtahová služba.
Územní odbor Most
Spálené jídlo na plotně
6.6. 16:23 Na linku tísňového volání byl oznámen kouř z okna a balkonu v panelovém domě v ulici U věžových domů v Mostě. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Most. Byt hasičům otevřeli majitelé. Ukázalo se, že jde o zahoření potravin na sporáku, které majitelé uhasili. Hasiči byt odvětrali. Škoda vznikla pouze na spáleném hrnci.
 

vytisknout  e-mailem