HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda dvou kamionů na dálnici D8 a další zásahy.

Při nehodě zemřel řidič kamionu.  

23.července 2013
Ústí nad Labem
Dopravní nehoda kamionů
23.7. 8:51 Hasičské jednotku HZS ÚK ze stanice Petrovice a Ústí nad Labem vyjely na žádost Policie ČR k dopravní nehodě dvou kamionů na dálnici D8 u Řeholvic. Jeden kamion narazil ze zadu do druhého. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby. Jeden z řidičů kamionu při nehodě zemřel. Hasiči od sebe oddělili havarovaná vozidla, vyprošťovali tělo zemřelého a uklízeli místo nehody. Levý pruh dálnice byl uzavřen.
Požár slámy Varnsdorf 1.JPGPožár slámy Varnsdorf 1.JPG
Územní odbor Děčín
Požár slámy
23.7. 7:38 Jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf vyjela k požáru balíku slámy v ulici Na Měkovině ve Varnsdorfu. Hasiči požár lokalizovali v 7:50 a zlikvidovali v 7:57. Příčinou požáru bylo úmyslné zapálení a po té byl neznámým pachatelem balík postrčen na vozovku. Foto: Michal Šafus
Územní odbor Děčín
Pád člověka ze skály
22.7. 19:08 Jednotka HZS ze stanice Česká Kamenice vyjela na žádost Zdravotnické záchranné služby do obce Jetřichovice – Všemily, kde spadl člověk ze skály. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči pomáhali při vyproštění zraněného, který byl mezi skalami zaklíněn. Vrtulník jej dopravil do nemocnice.
Územní odbor Most
Požár kamionu
22.7. 19:02 Na linku tísňového volání byl oznámen požár kamionu u obce Krozoluky, okres Most. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Most. Hořel motor a kabina kamionu s vlekem. Hasiči požár kamionu, který vezl IPU, lokalizovali v 19:44 a zlikvidovali v 20:10.
Odkazy do noveho okna

Požár slámy Varnsdorf 1

Požár slámy Varnsdorf 1 

Detailní náhled

Požár slámy Varnsdorf 2

Požár slámy Varnsdorf 2 

Detailní náhled

Požár slámy Varnsdorf 3

Požár slámy Varnsdorf 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem