HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda a požár motocyklu v Dubí, dopravní nehoda dvou osobních aut u Vrbic, požár dvou bytů v Ústí nad Labem.

Motocykl hořel v dostatečné vzdálenosti od autobusu, s nímž se střetl.  

29. září 2014
Územní odbor Teplice
Dopravní nehoda, požár motorky
28.9. 14:52 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda motocyklu a autobusu v Dubí. Motorka začala po havárii hořet. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice a dobrovolné jednotky z Proboštova a Mstišova. Hasiči zlikvidovali požár motocyklu, který byl v dostatečné vzdálenosti od autobusu a uklidili vozovku. Zraněného řidiče motocyklu odvezla zdravotnická záchranná služba.  
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda
28.9. 14:06 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda dvou osobních aut u obce Vrbice, okres Litoměřice. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem a dobrovolná jednotka z Budyně. Při nehodě byli čtyři lidé zraněni. Jeden z nich byl v havarovaném autě zaklíněný. Hasiči je vyprostili a předali Zdravotnické záchranné službě. Na místě zasahovaly dva vrtulníky.
Územní odbor Ústí nad Labem
Požár
27.9. 10:18 Na linku tísňového volání byl oznámen požár v kuchyni domu Sibiřské ulici v Ústí nad Labem – Neštěmicích. K požáru, který se stoupačkami rozšířil na další byt ve vyšším patře vyjela jednotak HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem, dobrovolná jendotaz Mojžíře a podniková jednotka SŽDC. Hasiči požár zlikvidovali v 13:10. Obyvatelé domu byli po dobu zásahu venku. Jeden člověk s podezřením na nadýchání se kouře byl odvezen do nemocnice. Škoda byla předběžně odhadnuta na více než 600 tisíc Kč. Příčina požáru se vyšetřuje.  

vytisknout  e-mailem