HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dodávka se převrátila na řidiče, transportoval jej vrtulník

Během středy zasahovali hasiči v Karlovarském kraji u šesti dopravních nehod. Nejvážnější se stala u Kraslic na Sokolovsku, kde museli vyprostit řidiče z obou havarovaných vozidel. 

 Po srážce osobního auta s dodávkou na silnici z Kraslic na Sokolov doslova vylétl řidič dodávky okénkem ven z vozidla, dodávka se pak na něj převrátila. Vážně zraněného muže museli vyprostit přivolaní hasiči. Následně jej předali do péče záchranné služby, která pro transport muže přivolala přímo na místo nehody vrtulník. Mezitím hasiči vyprostili i řidičku z osobního auta, tu do nemocnice přepravila sanitka záchranné služby. Silnice byla kvůli vážné dopravní nehodě zcela uzavřena více než tři hodiny. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Kraslic společně s kraslickými dobrovolnými kolegy.

Ve dvou případech pak hasiči řešili dopravní nehodu, kdy osobní auto skončilo ve vodě. Nejprve sjelo jedno osobní auto ze silnice mezi Loktem a Horním Slavkovem do potoka podél vozovky. Nehoda se obešla bez zranění, hasiči ze stanice Sokolov zabránili úniku provozních kapalin do vody a asistovali při vytažení auta zpět na silnici. U zámku Kynžvart pak sjelo osobní auto do rybníka, i zde se podařilo posádce vozidla bez zranění vystoupit, hasiči ze stanice Mariánské Lázně a dobrovolní hasiči z Lázní Kynžvart s použitím navijáku urychleně vytáhli auto z vody aby nedošlo k úniku ropných produktů do rybníka. Nehodu dvou osobních aut bez zranění pak řešili sokolovští a slavkovští hasiči u Horního Slavkova, silnice zde byla více než hodinu zcela uzavřena, další dvě nehody se pak staly u Toužimi a Horní Blatné, kde se hasiči postarali o zajištění místa nehody, protipožární zabezpečení a úklid uniklých provozních kapalin.
 
P7090128.JPG
 
DN Kraslice.jpg
 
DN Kraslice_02.jpg
 
DN Kraslice_03.jpg
 
DN Kraslice_04.jpg

vytisknout  e-mailem