HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dodávka přerazila sloup elektrického vedení u Ludvíkovic, osobní auto a dodávka havarovaly u Elektrárny Prunéřov, hořelo ve sklepě domu v Ústí nad Labem.

Přeražený sloup zůstal viset na drátech elektrického vedení.  

Ilustrační foto zásah.jpgIlustrační foto zásah.jpg
3. února
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
3.2. 10:00 Na linku tísňového volání byl oznámen náraz dodávky do sloupu elektrického napětí u obce Ludvíkovice. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín. Vůz přerazil sloup, který zůstal viset na drátech. Hasiči zajistili místo nehody. Byli povoláni technici elektrozávodů. Hasiči řídili dopravu do příjezdu Policie ČR a asistovali u vyproštění dodávky.
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda
3.2. 8:32 Jednotka HZS ÚK ze stanice Klášterec nad Ohří, podniková jednotka z Elektrárny Prunéřov a dobrovolná jednotka z Kadaně vyjely k dopravní nehodě osobního auta a dodávky nedaleko prunéřovské elektrárny. Jedno z vozidel spadlo do vodoteče u silnice. Hasiči zamezili úniku ropných látek do vodoteče a asistovali při vytažení vozu.
Územní odbor Ústí nad Labem
Požár ve sklepě
2.2. 21:23 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že ze sklepa sedmipatrového domu v Glenově ulici v Ústí nad Labem - Severní Terase se valí dým. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem. Hořely věci uskladněné ve sklepní kóji. Hasiči požár lokalizovali vodním proudem v 22:37 a zlikvidovali v 22:52. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje.
 

vytisknout  e-mailem