HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Do celorepublikové soutěže se jen na Vsetínsku zapojilo 835 dětí

(24.6.2016) V pondělí 20. června 2016 se uskutečnilo slavnostní vyhodnocení soutěže „Požární ochrana očima dětí“. 

Slavnostní akce, které se zúčastnili vítězové jednotlivých kategorií, se uskutečnila v prostorách stanice profesionálních hasičů ve Valašském Meziříčí. Ceny dětem předávali starosta Okresního sdružení  hasičů Čech, Moravy a Slezska Vsetín Jaromír Polanský, jeho náměstek Pavel Solanský, vedoucí odborné rady prevence okresního sdružení Jaroslav Stieber, člen rady prevence Jaromír Špůrek, vedoucí kanceláře Blanka Šochová a za územní odbor HZS Zlínského kraje Vsetín Ing. Anna Hubová.  

Vyhlašovatelem soutěže bylo Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Soutěže se mohly zúčastnit děti ve věku do 18-ti let, a to v rámci své školní  nebo mimoškolní činnosti. Do soutěže se tak například zapojili žáci a studenti mateřských a základních škol, základní umělecké školy, speciální školy pro děti s více vadami, středních škol, odborného učiliště, domů dětí a mládeže, sborů dobrovolných hasičů a skautských oddílů.

Soutěž byla rozdělena do tří kategorií: literární, výtvarné a zpracované pomocí digitálních technologií.

Není bez zajímavosti, že celkově se v rámci celé České republiky do soutěže zapojilo 38 119 dětí. V okrese Vsetín to bylo 835 dětí a 17 mateřských a základních škol.

Podklady : Ing. Anna Hubová

Oddělení ochrany obyvatel a krizového řízení

HZS Zlínského kraje ÚO Vsetín

vytisknout  e-mailem