HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dne IZS v Bystřici pod Hostýnem se zúčastnilo asi 400 návštěvníků.

(15. 9. 2017) Dnes dopoledne se na stanici profesionálních hasičů v Bystřici pod Hostýnem, a v jejím okolí, uskutečnil Den Integrovaného záchranného systému. Pořadatelem akce bylo Město Bystřice pod Hostýnem. 

Nejen děti ze základních a speciálních škol, ale také kolemjdoucí, měli možnost shlédnout techniku a vybavení hned několika složek integrovaného záchranného systému. Akce se zúčastnili profesionální hasiči ze stanice Bystřice pod Hostýnem, jednotky dobrovolných hasičů z Rychlova a Bystřice pod Hostýnem, zástupci Policie České republiky, Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, Rescue team Hostýnské Vrchy a také Městská policie Bystřice pod Hostýnem. Své stanoviště s problematikou preventivně výchovné činnosti z oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva zde předvedli také hasiči ze stanice Zlín.

Akce se během tří hodin zúčastnilo asi 400 návštěvníků, a to jak dětí ze základních a speciálních škol města Bystřice pod Hostýnem, tak i dalších dospělých, které tato problematika zaujala.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem