HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Den IZS v Moravské Třebové

Den s integrovaným záchranným systémem dne 28.6. 2023 od 8:30-13:00 hod. na Knížecí louce uspořádalo tradičně zdravé město Moravská Třebová. Na parkovišti u zámku našli svoje stanoviště příslušníci Policie ČR, HZS Pak ze stanic Moravská Třebová a Svitavy, doplněné JSDHO Staré Město. Nechyběly ani vozy ZZS Pak, stanoviště Celní správy ČR a zásahová vozidla Městské policie Moravská Třebová. Probíhala zde ukázka činnosti IZS při dopravní nehodě od 10:30 do 11:00 hod. 

Na přilehlé části Knížecí louky zřídila svoje stanoviště VSŠ a VOŠ Moravská Třebová. Studenti i učitelé předvedli nejen ukázky sebeobrany.   Na louce probíhala i ukázka práce psovodů Policie ČR od 9:30 do 10:00 hod. Další stanoviště na louce zřídily Krůček Moravská Třebová, Dům Dětí a mládeže, BESIP, Český červený kříž, VZP a Gymnázium a Letecká střední odborná škola Moravská Třebová.

Jak vidno, nabídka byla opravdu široká a každé z tisícovky dítek si zde mohlo najít něco zajímavého. Počasí se vydařilo a tak mohl proběhnout i tradiční závěr – pěnový útok JSDHO Staré Město, kdy polovina louky zmizela pod lehkou bílou voňavou pěnou spolu s většinou dosud přítomných dítek.


Ing. Vlastimil Štrumfa

Odkazy do noveho okna

Den IZS MT_2

Den IZS MT_2 

Detailní náhled

Den IZS MT_3

Den IZS MT_3 

Detailní náhled

Den IZS MT_4

Den IZS MT_4 

Detailní náhled

Den IZS MT_5

Den IZS MT_5 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem