HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Další vítězství pro Jihočechy v disciplínách TFA, Michal Brousil zvítězil i v Olomouci

Skvělou závodní formu potvrdil písecký Michal Brousil i v dalším závodě v disciplínách TFA. Po vítězství v sobotním závodě v Ústí nad Orlicí zvítězil také na dalším závodě, a to v Olomouci. 

15. ročník soutěže TFA Olomouc 2018 se konala ve čtvrtek 3. května. Letošní akce se zúčastnila téměř stovka závodníků z celé České republiky a ze zahraničí. Olomoucká soutěž je součástí Českého poháru soutěží v disciplínách TFA. Šlo o první kolo tohoto závodu, v červnu proběhne druhé kolo v Plzni a následovat bude v září Ostrava a Kroměříž. Ti nejlepší budou reprezentovat Českou republiku na mezinárodních soutěžích.

Z jihočeských reprezentatnů nejlepšího výsledku dosáhnul Michal Brousil (územní odbor Písek), který ve své věkové kategorii do 35 let nenašel přemožitele a s časem 5:19,32 vyhrál. Jeho čas byl zároveň nejlepší i v absolutním hodnocení! Ve stejné kategorii skončil Ondřej Fišer (územní odbor Tábor) na 16. místě. 

V kategorii do 45 let se David Kubiš (územní odbor Písek) umístil na 5. místě, táborský Petr Benda skončil 9. V kategorii 45+ obsadil Petr Pecka (územní odbor Prachatice) 4. místo.

Kompletní výsledky naleznete v přiloženém souboru, více informací o závodě včetně kompletní fotogalerie pak na stránkách HZS Olomouckého kraje.

Odkazy do noveho okna

TFA, Olomouc - 3. 5. 2018

TFA, Olomouc - 3. 5. 2018 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem