HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Další ročník projektu Dynamo děkuje je tu

Třetí ročník projektu Dynamo děkuje, v němž klub oceňuje hrdiny z nejrůznějších oborů, se uskuteční v pátek 13. října před utkáním s Mladou Boleslaví. Slavnostní ceremoniál odstartuje v 17:45, tedy čtvrthodiny před samotným začátkem zápasu. Letos se projekt Dynamo děkuje zaměřuje především na hendikepované.

Dynamo je víc než hokej, má velkou fanouškovskou základnu a tím také velkou společenskou odpovědnost. Proto chce být vzorem svým příznivcům a uspořádá další ročník projektu Dynamo děkuje. Malým i velkým hrdinům pardubického kraje poděkovalo poprvé před dvěma roky. Během akce Dynamo děkuje jsou prezentovány příběhy lidí, kteří buď někomu zachránili život, nebo pomohli udělat prostor kolem nás lepším místem pro život. Ať už se jedná o příslušníky IZS, armády, nebo „obyčejné“ občany, kteří se v očích ostatních stali hrdiny.

Chceme, aby se k sobě lidé navzájem chovali hezky a aby atmosféra v Pardubicích na hokeji byla vždy něčím výjimečná.

Letošní ceremoniál se uskuteční před zápasem 10. kola Tipsport extraligy proti Mladé Boleslavi od 17:45, úvodní buly padne o 15 minut později. Před zápasem budou před enteria arenou k prohlédnutí vozy integrovaného záchranného systému (IZS).

V rámci akce Dynamo děkuje budou oceněni hrdinové vybraní hasičským sborem, armádou, záchrannou službou, policií, Pardubickým krajem, městem Pardubice, klubem HC Dynamo Pardubice a spolkem Dynamo fans:

Za Hasičský záchranný sbor Pardubického kraje Dynamo ocení Radka Dvořáka. Přes vážnou nehodu měsíc po nástupu do služby vydržel u náročné profese 29 let a je velkou inspirací mladším i začínajícím kolegům.

Video ke zhlédnutí zde: https://youtu.be/2khfH18ushE

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem