HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Další nedělní nehoda nedaleko Holešova

Jednotka hasičů z Holešova byla dnes v 10:39 hodin vyslána k další dopravní nehodě celkem tří osobních automobilů v Jankovicích na Kroměřížsku. 

Na místo do několika minut dorazila společně s jednotkou dobrovolných hasičů z Holešova. Jak velitel zásahu z místa potvrdil, nehoda při které se srazily tři osobní automobily, se stala v Jankovicích směrem na Dobrotice. V době příjezdu jednotek byla jedna spolujezdkyně v péči zdravotnické záchranné služby, která ji společně s další spolujezdkyní z jiného vozidla odvezla na ošetření do nemocnice. Celkem ve vozech cestovalo pět osob.
 
Hasiči provedli zajištění místa nehody a protipožární zabezpečení havarovaných vozů. Úniky provozních kapalin byly zlikvidovány pomocí sorbentů. Z důvodu vzniku nehody na nepřehledném úseku silnice zabezpečili hasiči kyvadlové řízení dopravy.
 
Po zadokumentování místa nehody policií provedli hasiči odklizení vozidel mimo vozovku, aby byl zabezpečený plynulý průjezd, a po očištění komunikace se ve 12:08 hodin vrátili na svoji základnu.
 
Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček –  HZS Zlínského kraje
Odkazy do noveho okna

DN_jankovice1

DN_jankovice1 

Detailní náhled

DN_Jankovice2

DN_Jankovice2 

Detailní náhled

DN_Jankovice3

DN_Jankovice3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem