HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Čtvrteční ráno v Královéhradeckém kraji bylo ve znamení dopravních nehod

Dnes 31. ledna ráno během necelé půlhodiny došlo na silnicích v Královéhradeckém kraji k několika dopravním nehodám.  

Silnice, hlavně na Rychnovsku a Hradecku, byly po ránu namrzlé a nehody na sebe nenechaly dlouho čekat.
 
Před půl osmou ráno vyjeli profesionální hasiči z Jaroměře a dobrovolní hasiči z Černilova k dopravní nehodě, která se stala na silnici u obce Libřice na Hradecku. Osobní vůz skončil na střeše. Při nehodě byli dva lidé zraněni a převezeni záchrannou službou do nemocnice. Jen o 500 metrů dále došlo k další dopravní nehodě osobního vozidla, která se obešla bez zranění. K nehodě přejeli profesionální hasiči z Jaroměře, kteří zkontrolovali a zabezpečili havarovaný vůz.
 
 
Hasiči vyprošťovali dvoučlennou posádku osobního auta
 
K vážné dopravní nehodě došlo před půl osmou ráno na silnici mezi Třebechovicemi pod Orebem a obcí Ledce na Hradecku. Řidička osobního vozidla Ford Mondeo z dosud nejasných příčin nezvládla v lesním úseku řízení, vyjela ze silnice, kde se vozidlo odrazilo a skončilo zpět na silnici. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Dobrušky a dobrovolní hasiči z Třebechovic pod Orebem. Na místo vyjela také pozemní záchranná služba a vzlétl vrtulník Letecké záchranné služby z Hradce Králové. Po příjezdu hasičů na místo byla dvoučlenná posádka stále uvnitř havarovaného vozidla. Spolujezdce se podařilo hasičům vyprostit bez použití hydraulického nářadí, zraněnou řidičku museli vyprostit za pomocí speciálního hydraulického nářadí. Obě zraněné osoby byly letecky a sanitou přepraveny do nemocnice. Hasiči zabezpečili vozidlo proti požáru a odpojili autobaterii. Z havarovaného auta došlo po nehodě k úniku provozních náplní, které hasiči zasypali sorbentem a odklidili ze silnice. Příčiny nehody šetří Policie ČR. 
 
 
K další dopravní nehodě osobního auta došlo dnes ráno na silnici č. 3172 u obce Čermná nad Orlicí na Rychnovsku. Na místo události vyjeli v 07:43 hodin profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči z Borohrádku. Při příjezdu hasičů byla jedna zraněná osoba v péči záchranářů. Hasiči zajistili osobní auto proti požáru a úniku provozních náplní. Příčiny nehody šetří Policie ČR.
 
 
Osobní auto vyjelo ze silnice a narazilo do stromu
 
Tři jednotky hasičů vyjely před osmou hodinou ráno k dopravní nehodě, která se stala na silnici č. 3051 u obce Albrechtice nad Orlicí na Rychnovsku. Řidič osobního vozidla zn. Škoda Superb při výjezdu z obce vyjel ze silnice do lesa, kde narazil do stromu. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči z Třebechovic pod Orebem a Týniště nad Orlicí. Na místo kromě pozemní záchranné služby vzlétl také vrtulník. Při nárazu do stromu byla jedna osoba zraněna. Hasiči předali zraněnou osobu do péče záchranářů, kteří jej po nezbytném ošetření převezli do nemocnice. Zasahující hasiči zajistili osobní auto proti požáru a odpojili autobaterii. Příčiny nehody šetří Policie ČR. 
 
 
Odkazy do noveho okna

13-01-31 Albrechtice nad Orlicí (1)

13-01-31 Albrechtice nad Orlicí (1) 

Detailní náhled

13-01-31 Albrechtice nad Orlicí (2)

13-01-31 Albrechtice nad Orlicí (2) 

Detailní náhled

13-01-31 Albrechtice nad Orlicí (3)

13-01-31 Albrechtice nad Orlicí (3) 

Detailní náhled

13-01-31 Albrechtice nad Orlicí (4)

13-01-31 Albrechtice nad Orlicí (4) 

Detailní náhled

13-01-31 Albrechtice nad Orlicí

13-01-31 Albrechtice nad Orlicí 

Detailní náhled

13-01-31 Ledce (1)

13-01-31 Ledce (1) 

Detailní náhled

13-01-31 Ledce (2)

13-01-31 Ledce (2) 

Detailní náhled

13-01-31 Ledce (3)

13-01-31 Ledce (3) 

Detailní náhled

13-01-31 Ledce

13-01-31 Ledce 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem