HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Setkání řídícího výboru projektu - Správná praxe při zajištění výkonu veřejné správy a činnosti bezpečnostních složek při vzniku pandemie

Projekt č. CZ.11.4.120/0.0/0.0/20_032/0002852 "Správná praxe při zajištění výkonu veřejné správy a činnosti bezpečnostních složek při vzniku pandemie / Dobre praktyki w zakresie zapewnienia funkcjonowania administracji publicznej i działań służb" je spolufinancovaný z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím programu Interreg V-A Česká republika – Polsko.

První setkání řídícího výboru projektu se uskutečnilo 21. 12. 2021. Vzhledem k epidemiologické situaci v souvislosti s onemocněním COVID-19 v Česku a Polsku bylo setkání realizováno online formou. Setkání se účastnili zástupci všech partnerů projektu – Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje (vedoucí partner), město Jeseník, gmina Nysa, gmina Głuchołazy, Euroregion Praděd, Stowarzyszenie Gmin Polskich Euroregionu Pradziad a Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje. Obsahem online setkání bylo seznámení se s obsahem projektu a naplánování harmonogramu jednotlivých aktivit projektu v roce 2022. Dále bylo řešeno složení expertních skupin, které se budou v rámci projektu setkávat a byli stanoveni koordinátoři za jednotlivé partnery projektu.

Odkazy do noveho okna

Setkání řídícího výboru

Setkání řídícího výboru 

Detailní náhled

foto_ridici_vybor

foto_ridici_vybor 

Detailní náhled

print_ridici_vybor

print_ridici_vybor 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem