Servisní a opravárenské zařízení HZS ČR  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Činnost Skladovacího a opravárenského zařízení HZS ČR ve třetím čtvrtletí roku 2018

Ve sledovaném období probíhala plánovaná činnost při pravidelném a poruchovém servisu zařízení prvků JSVV a probíhali plánované revize vyhrazených elektrických, tlakových a zdvihacích zařízení. V rámci zvýšení kapacity zkušebny tlakových lahví probíhala rekonstrukce a modernizace zkušebny tlakových lahví. 

Naši servisní technici vyjížděli k několika vážnějším poruchám na vysílačích SSRN jako např. Andrlův Chlum, Jirna, Javořice.

Dále byla zabezpečena  pravidelná zkouška sirén JSVV, včetně mimořádného spuštění sirén při pietě za padlé vojáky v Afganistánu.

V rámci JSVV probíhá postupná výměna technologických prvků..

V oblasti logistické podpory pro služební akce součástí HZS ČR byly zabezpečeny některé důležité celostátní akce. V měsíci červnu to byla krajská soutěž HZS Středočeského kraje v Kladně, logistická podpora pro příslušníky PČR při zásahu na akci Klimakemp, stavba stanových prostředků při Soutěži Plamen v Plzni a v červenci zabezpečení ukázky prostředků pro nouzové přežití obyvatelstva při „Dni po povodních“ v Rychnově nad Kněžnou.

V měsíci srpnu sklady SOZ HZS ČR zabezpečily logistickou podporu při celostátním setkání Sborů dobrovolných hasičů v Přibyslavi a velkou měrou se přičinily logistickou podporou při konání Mistrovství ČR v požárním sportu v Liberci a pořádání pravidelného festivalu dechových hasičských hudeb v Pelhřimově.

V měsíci září byly logisticky a materiálově zabezpečeny služební akce pro PČR v Litoměřicích, pro Ministerstvo zemědělství v Praze, bylo zabezpečeno Tatrování 2018 ve Zbirohu a stavba tribun pro akce Hejtmana Ústeckého kraje ve Svinčicích a pro PČR ve Frýdlantu v Čechách.

V tomto měsíci sklady SOZ HZS ČR také zabezpečovaly důležité celostátní akce a to Mistrovství ČR ve vyprošťování osob při DN v Chrudimi, Retroměstečko v Pardubicích a podporu při memoriálu Zd.Kohouta v Praze.

V rámci cvičení HZS Hl.města Prahy a jejich krizových štábů byla z centrálních zásob SOZ HZS ČR postavena samostatná Základna humanitární pomoci  pro 100 osob v Praze Bohnicích, ve které probíhalo cvičení jednotek IZS Hl.města Prahy.

Pro Den Dětí Ministra vnitra, který byl organizován v prostoru Stadionu Olymp v Praze Stromovce   byly zabezpečeny prostředky a materiál, který byl využit i pro oslavy 150. výročí založení Hasičského sboru Hl.města  Prahy.

Poslední služební akcí v tomto čtvrtletí bylo logistické zabezpečení celostátní soutěže záchranářských hlídek mládeže v Heřmanově Městci.

Na zabezpečení služebních akcí se podíleli všechny sklady Skladovacího a opravárenského zařízení HZS ČR.

Zpracoval:

Ing. Jiří Němeček
zástupce ředitele SOZ HZS ČR

Odkazy do noveho okna

IMG_20180602_160641_1

IMG_20180602_160641_1 

Detailní náhled

DSC_0037_1

DSC_0037_1 

Detailní náhled

DSC_0027_1

DSC_0027_1 

Detailní náhled

DSC_0012_1

DSC_0012_1 

Detailní náhled

DSC_0008_1

DSC_0008_1 

Detailní náhled

DSC_0009_1

DSC_0009_1 

Detailní náhled

DSC_0001_1

DSC_0001_1 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem