HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Chcete nahlásit pálení? Použijte webový formulář, zabere to pár minut

Plánujete na své zahradě pálení? Dbejte rad hasičů a pálení ohlaste prostřednictvím formuláře na webu, bude vás to stát jen pár minut času. 

Krajské operační a informační středisko (KOPIS) HZS Libereckého kraje každoročně s příchodem jara a teplých slunečných dnů přijímá denně od občanů desítky hovorů – ohlášení pálení. Ty ale – vzhledem k souběhu ohlašování mimořádných událostí – poměrně zatěžují činnost KOPIS. A proto jestli se i vy chystáte na zahradě pálit klestí a zbytky biologického odpadu, ideální cestou pro ohlášení pálení je použití webového formuláře. Odkaz na něj najdete ZDE

Po otevření odkazu výše se vám otevře úvodní strana, klikněte na "zadat nové pálení" a otevře se vám webový formulář.Po otevření odkazu výše se vám otevře úvodní strana, klikněte na "zadat nové pálení" a otevře se vám webový formulář.

Nyní už stačí vyplnit pár údajů. Dále také telefonní číslo, e-mail a adresu místa pálení. A máte hotovo.Nyní už stačí vyplnit pár údajů. Dále také telefonní číslo, e-mail a adresu místa pálení. A máte hotovo.
 

vytisknout  e-mailem