HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Čerpání vody ze sklepa v Děčíně, poničená střecha plaveckého bazénu v Litoměřicích, dopravní nehoda kamionu u Františkova nad Ploučnicí.

Severočeské vodovody a kanalizace pročistily na žádost HZS zanesenou kanalizaci v Osadní ulici v Děčíněi. 

Územní odbor Děčín
Čerpání vody
29.11. 7:47 Na linku tísňového volání byla nahlášena voda v suterénu rodinného domu v Osadní ulici v Děčíně. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín. Hasiči na místě zjistili, že je vytopený sklep kvůli ucpané kanalizaci. Nasadili čerpadlo a povolali Severočeské vodovody akanalizace, které kanalizaci uvolnily.
Územní odbor Ltoměřice
Zabezpečení střechy bazénu
29.11. 7:33 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že vítr strhává střechu bazénu v Daliborově ulici v Litoměřicích – Předměstí. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Litoměřice s automobilovým žebříkem. Plechová střecha byla na dvou místech poničená. Hasiči střechu zabezpečili a v 8:57 předali správci plaveckého stadionu.
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda kamionu
29.11. 4:44 Jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín vyjela na žádost Policie ČR k dopravní nehodě kamionu u Františkova nad Ploučnicí. Kamion dosta smyk a zůstal stát vzpříčený šikmo pře vozovku. Hasiči uklidili vyteklou hydraulickou kapalinu.

vytisknout  e-mailem