HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Bude tvrdší a náročnější. Registrujte se na letošní Bahňák

Extrémní závod se opět po roce vrací. V Sokolově se poběží už třetí ročník nejtěžšího klání pro záchranáře a jejich přátele. 

Bahňák je extrémní překážkový závod jednotlivců a družstev pro příslušníky Integrovaného záchranného systému (IZS), veřejnost a děti.
 
Závodníci poběží po trati, na které musí překonávat různě náročné překážky v podobě brodění se ve vodě, podplouvání klád, plazení se v bahně, překonávání terénních valů, překonáváním řeky Ohře, ručkování po lanech, proplouváním betonových zkruží, přelézáním pneumatik apod.
 
Pro letošní rok si organizátoři připravili nové překážky, delší trať a závod je podstatně náročnější a tvrdší.
 
Zájemci se už nyní mohou registrovat. A to na internetových stránkách www.bahnak.eu. Na nezájem si pořadatelé rozhodně stěžovat nemohou, konkurence tak letos na startu bude velmi kvalitní. Online registrace závodníků se uzavře v pátek 10. května 2013 ve 24.00hod.
Po tomto termínu se bude možné zaregistrovat až v den konání akce na místě prezence závodníků. V případě naplnění kapacity závodníků nezaručuje organizátor zaregistrování všech zájemců o registraci v den závodu.
 
Informační leták je možné si prohlédnout nebo stáhnout ZDE.
 

015-ORIG.jpg

vytisknout  e-mailem