Školní a výcvikové zařízení HZS ČR  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Brno - Mistři z Mistřína

Stejně jako v loňském roce, tak i letos se podařilo sportovnímu družstvu mužů ze Sboru dobrovolných hasičů Mistřín, na okrese Hodonín, projít sítí postupových soutěží na okrese až na krajské kolo, které se konalo v sobotu 10. srpna 2019 na stadionu Vysokého učení technického na Palackého vrchu v Brně. 

Požární sport_obrázek 1_Poháry.jpg
I zde prokázali soutěžící z Mistřína své kvality a vítězstvím v běhu na 100 metrů s překážkami a v požárním útoku si opět zajistili účast na mistrovství České republiky v požárním sportu.
To proběhlo ve dnech 29. 8. až 1. 9. v Ústí nad Labem. I zde potvrdili mistřínští své kvality. V kategorii dobrovolných hasičů obsadili v soutěži družstev v disciplíně běh na 100 metrů s překážkami, součtem časů šesti nejlepších členů družstva 103,7 s., první místo. V hodnocení jednotlivců obsadil v této disciplíně Filip Páral krásné druhé místo a Michalu Vašulkovi unikla bronzová medaile o jednu desetinu vteřiny.
Skvělými výkony pokračovali i ve štafetě 4 x 100 metrů s překážkami a v požárním útoku. V obou těchto disciplínách obsadili třetí místo a celkový součet všech tří umístění 7,  znamenal pro družstvo z Mistřína mistrovský titul. Podařilo se jim tak obhájit loňské prvenství a získat celkem již třetí titul ve své historii.
Že se nejedná o náhodu, dokazuje jejich několikaletá účast na republikovém kole v požárním sportu. Pro svoji přípravu využívají mistřínští hasiči i sportovní areál na Školním a výcvikovém zařízení HZS ČR v Brně-Líšni, i když to sem mají 50 kilometrů.
Nezbývá, než pogratulovat k vynikajícím výsledkům a popřát hodně sportovních úspěchů i v dalším období.


kpt. Bc. Zdeněk Ondráček

Odkazy do noveho okna

Požární sport_obrázek 2_Ministr

Požární sport_obrázek 2_Ministr 

Detailní náhled

Požární sport_obrázek 2_Mistřín 1.místo

Požární sport_obrázek 2_Mistřín 1.místo 

Detailní náhled

Požární sport_obrázek 3_Mistřín štafeta 3.místo

Požární sport_obrázek 3_Mistřín štafeta ... 

Detailní náhled

Požární sport_obrázek 4_3.místo požární útok

Požární sport_obrázek 4_3.místo požární ... 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem