Školní a výcvikové zařízení HZS ČR  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Brno – 11.10.2017 - ŠVZ HZS ČR – středisko Brno úspěšně zažádalo o dotaci z fondu EU

Školní a výcvikové zařízení HZS ČR – středisko Brno podalo letos v dubnu žádost o dotaci z fondu EU. 

Jedná se o dotační titul Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) v rámci výzvy č. 27 na výstavbu nových a modernizaci stávajících vzdělávacích a výcvikových středisek integrovaného záchranného systému (IZS).

V září jsme obdrželi skvělou zprávu – žádost o podporu našeho projektu splnila podmínky věcného hodnocení. Tím jsme o další velký krok blíže k našemu hlavnímu cíli, kterým je neustálé zkvalitňování podmínek vzdělávání a výcviku nejen na úseku požární ochrany, ale i pro další složky IZS. Díky dotaci pokryjeme v Brně realizaci 10 výcvikových trenažérů a 3 výukových pracovišť, čímž bude možné přiblížit podmínky praktických výcviků opět více realitě. Jedná se například o komplex silniční a železniční dopravy, multifunkční dům se cvičným polygonem, sutinový dům, kabelový kanál, vodní nádrž či rozšíření výukových pracovišť chemické a strojní služby.

Podle předpokládaného harmonogramu se můžeme na „výcviky v novém“ společně těšit od roku 2021, a to jak ve stávajícím areálu v Brně na ulici Trnkova, tak na našem novém pozemku v areálu firmy Zetor, taktéž v Brně, který jsme za tímto účelem pořídili již na konci roku 2015.

Výcvikem profesionálů zvyšujeme Vaši bezpečnost!


Martina Davidová

Odkazy do noveho okna

20171011_obr. 01

20171011_obr. 01 

Detailní náhled

20171011_obr. 02

20171011_obr. 02 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem