HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Bezpečně na prázdniny se složkami IZS v Atriu Paláci Pardubice

Na středu 26. června jsme pro vás připravili vzdělávací program pro děti i dospělé s tematikou bezpečně na prázdniny. Nejenom děti se mohou přiučit zásadám bezpečnosti, které nás provázejí po celý život. Ať už se jedná o komunikaci s policií, či o situace spojené se záchrannou službou a hasičským sborem. Přímo na akci si můžete v praxi vyzkoušet, jak správně postupovat a třeba i zachránit život sobě nebo někomu jinému.

Jednotlivé složky budou mít na místě připravená vlastní stanoviště, kde budou poskytovat zajímavé informace. Děti obdrží výukové materiály a budou si moci formou hry vyzkoušet nejrůznější krizové situace.

Praktické úkoly připravené ve spolupráci s Besip týmem a Policií České republiky naučí děti zásadám dopravní výchovy. Na dopravním hřišti s koly a odrážedly si děti budou moci praktickou formou osvojit pravidla silničního provozu. Tým hasičského sboru představí hasičské vozidlo a navíc předvede, jak se hasí hořící olej. Nebude chybět ani ukázka práce psovodů či jízdní oddíl s koňmi. Návštěvníky čeká i ukázka zásahu a první pomoci.

Nebude chybět ani křest nové knihy s názvem HASIČI.

Těšíme se na Vás v Atriu Paláci Pardubice ve středu 26. června 2019.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

bezpečně na prázdniny text

bezpečně na prázdniny text 

Detailní náhled

bezpečně

bezpečně 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem