HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

BANDI děkuje hasičům

Majitel značky BANDI děkuje hasičům a záchranářům

Náročná a riziková práce hasičů, záchranářů a dalších složek IZS bývá často společností nedoceněná. Andrej Bandi Vámoš si jejich práce velmi váží a rád by jim poděkoval. Jako formu poděkování zvolil dárek, a to 50% slevu na nákup značkové módy BANDI.

Proč Bandi odměňuje hasiče a záchranáře?

„Kdykoli je potřebujeme, jsou připraveni nám pomoci. Hasiči, záchranáři a další složky IZS za nás denně při výkonu své služby nasazují zdraví a někdy bohužel i své životy,“ vysvětluje Andrej Bandi Vámoš. 
Mohlo by se zdát, že jejich práce je stejná jako jakákoli jiná. Ovšem není tomu tak. Nikdo z nás neodchází z domu od rodiny do práce s vědomím, že se můžeme zranit, nebo že se domů vůbec nemusíme vrátit. Náročná a riziková práce záchranných složek IZS bývá často společností nedoceněná. Vážím si jejich práce, při které chrání nás i naše blízké a rád bych jim vyjádřil úctu a respekt. Jako poděkování jim věnuji dárek ve formě speciální slevy na nákup společenského oblečení ve značkových prodejnách BANDI, aby se mohli hezky obléknout nebo udělat radost svým blízkým,“ uzavírá majitel značky BANDI.

Více informací o akci na:  https://www.bandi.cz/

vytisknout  e-mailem