HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Auto spadlé do rybníka v Dubí, požár obilí v Podsedicích, požár kontejnerů v Litvínově, požár obytného domu ve Starém Jiříkově.

Hasiči jeřábem auto z rybníka vytáhli. 

auto Dubí.jpgauto Dubí.jpg
21. července 2014
Územní odbor Teplice
Auto sjelo do rybníka
20.7. 17:49 Jednotky HZS ÚK ze stanic Teplice a Ústí nad Labem s automobilovým jeřábem vyjely k rybníku v Dubí. Do vody tam sjelo z hráze špatně zabržděné osobní auto. Hasiči auto jeřábem přitáhli ke přehu a po-té vylovili. Uniklý benzín z hladiny odstranili. Auto předali majiteli.
Foto: Požáry cz
Územní odbor Litoměřice
Požár pole
20.7. 16:27 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u lomu v Podsedicích, okres Litoměřice hoří obilí. K požáru vyjela jednotka ze stanice Lovosice a dobrovolné
Požár pole Podsedice.jpgPožár pole Podsedice.jpg
jednotky z Klapého, Třebívlic a Chotiměři. Hořelo pole o rozloze 200x200m. Hasiči požár lokalizovali v 17:10 a zlikvidovali v 17:26. Při sečení pšenice kombajnem se přidřelo brzdové obložení na přední nápravě, a tím vznikl požár. Požárem bylo zasaženo pouze posekané pole. Ke škodě nedošlo.
Foto: Michal Horner HZS ÚK
Územní odbor Litoměřice
Požár pole
20.7. 16:27 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u lomu v Podsedicích, okres Litoměřice hoří obilí. K požáru vyjela jednotka ze stanice Lovosice a dobrovolné jednotky z Klapého, Třebívlic a Chotiměři. Hořelo obilí na poli o rozloze 200x200m. Hasiči požár lokalizovali v 17:10 a zlikvidovali v 17:26.
Územní odbor Most
Požáry kontejnerů
20.7. Mezi 2 a 4 hodinou ranní vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Litvínov k pěti požárům plastových odpadkových kontejnerů v Horním Litvínově. Hořely
Požár Starý Jiříkov.JPGPožár Starý Jiříkov.JPG
kontejnery v ulicích: Gorkého, Mánesova, Sukova, Jedličkova a K Loučkám. Hasiči všechny požáry zlikvidovali. Příčinu vyšetřuje police ČR.
Územní odbor Děčín
Požár domu
19.7. 18:46 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří dvoupatrový dům v ve Filipovské ulici ve Starém Jiříkově. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Šluknov a dobrovolné jednotky z Jiříkova, Rumburku a Šluknova. Hořela střecha domu. Hasiči zasahovali z automobilového žebříku. Z domu bylo evakuováno 33 lidí. Hasiči požár lokalizovali v 19:12 a zlikvidovali v 21:29. Příčinu požáru vyšetřuje Policie ČR.
Foto: Požáry cz
Odkazy do noveho okna

auto Dubí

auto Dubí 

Detailní náhled

Požár pole  Podsedice (1)

Požár pole Podsedice (1) 

Detailní náhled

Požár pole  Podsedice (2)

Požár pole Podsedice (2) 

Detailní náhled

Požár pole  Podsedice

Požár pole Podsedice 

Detailní náhled

Požár Starý Jiříkov (1)

Požár Starý Jiříkov (1) 

Detailní náhled

Požár Starý Jiříkov

Požár Starý Jiříkov 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem