HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Auto spadlé do potoka v Kadani - Prunéřově, dopravní nehoda osobního auta a vlaku v Roudnici nad Labem, spadlý paraglidista u Lestkova a další zásahy.

Auto bylo z potoka vytaženo jeřábem. 

auto v potoce Prunéřov 2.jpgauto v potoce Prunéřov 2.jpg
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda
8.4. 8:48 Na linku tísňového volání byl oznámen pád osobního auta do potoka v Kadani – Prunéřově. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Klášterec nad Ohří, podniková jednotka ČEZ a dobrovolná jednotka z Kadaně. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Na místě zasahovala Zdravotnická záchranná služba a vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči pomáhali Zdravotnické záchranné službě a vytáhli havarované auto z potoka.
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda
8.4. 7:52 Jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem a podniková jednotka SŽDC vyjely k dopravní nehodě osobního auta a vlaku na železničním přejezdu v Švermově ulici v Roudnici nad Labem. Zraněnou řidičku odvezla Zdravotnická záchranná služba. Hasiči provedli protipožární opatření. Z auta ani z vlaku nic neunikalo. Místo bylo předáno železniční jednotce.
Územní odbor Teplice
Požár
8.4. 4:54 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na návsi v Soběchlebech okres Teplice hoří sousedovi uhlí v přístřešku. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice a dobrovolná jednotka z Krupky. Hořela střecha přístřešku 2x4m. Hasiči požár lokalizovali v 5:06 a zlikvidovali v 5:13.
zraněný paraglidista 1.jpgzraněný paraglidista 1.jpg
Územní odbor Chomutov
Zraněný paraglidista
7.4. 15:11 Jednotky HZS ÚK ze stanice Klášterec nad Hoří a Chomutov a dobrovolná jednotka z Klášterce nad Ohří vyjely ke zraněnému paraglidistovi na kopci u obce Lestkov. Zraněný visel na skále Černého vrchu a hasiči k němu museli slanit zhruba do 80m hloubky a vytáhnout jej za pomoci lezecké techniky na plošinu kopce. Tam přistál vrtulník a přepravil zraněného do nemocnice.  Foto: Michal Hrdlička HZS ÚK    
Územní odbor Chomutov
Požár trafostanice
7.4. 0:30 Na linku tísňového volání byl oznámen požár tlumivky trafostanice v rozvodně Hradec u Kadaně. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov a dobrovolná jednotka z Kadaně. Hořela kompenzační tlumivka plná oleje. Hasiči k likvidaci požáru použili sněhové baterie. Požár lokalizovali v 1:21 a zlikvidovali v 1:49.
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
6.4. 21:34 Na linu tísňového volání bylo oznámeno, že nákladní auto spadlo do potoka v obci Jílové okres Děčín. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín a dobrovolná jednotka z Jílového u Děčína – Modré. Hasiči vyprostili řidiče kamionu a na potoce instalovali norné stěny na zachycení ropných látek uniklých z havarovaného vozidla. Majitel vozidla si přeložil náklad z návěsu na jiný vůz. Po té byl kamion z potoka vytažen. Hasiči zasypali sorbentem ropné látky zachycené na norných stěnách a po té je průběžně kontrolovali.
Odkazy do noveho okna

auto v potoce Prunéřov 1

auto v potoce Prunéřov 1 

Detailní náhled

auto v potoce Prunéřov 2

auto v potoce Prunéřov 2 

Detailní náhled

auto v potoce Prunéřov 3

auto v potoce Prunéřov 3 

Detailní náhled

auto v potoce Prunéřov 4

auto v potoce Prunéřov 4 

Detailní náhled

zraněný paraglidista 1

zraněný paraglidista 1 

Detailní náhled

zraněný paraglidista 2

zraněný paraglidista 2 

Detailní náhled

zraněný paraglidista 3

zraněný paraglidista 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem