HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Auto se zapíchlo do koryta potoka

(07.12.2021) Děsivě vyhlížející nehoda osobního vozidla Fiat Punto se naštěstí obešla bez zranění. 

Řidička v pondělí večer sjela se svým autem mimo silnici a zastavila se až v břehu nad potůčkem v obci Hvozdná na Zlínsku. Mladá řidička i se svými spolujezdkyněmi vyvázla bez zranění. Velkou práci však připravily hasičům, kteří vozidlo museli dostat zpět na silnici. Velitel zásahu si na místo nehody vyžádal vyprošťovací automobil ze stanice Otrokovice. S jeho pomocí vytáhli auto ven z potoka.

Hasiči u havarovaného vozidla provedli protipožární opatření. Do potoka položili sorpčního hada, neboť zde byla obava, že z vozidla uniknou provozní kapaliny do vody, která se dále vlévá do místního rybářského revíru Nádrž Ostrata. Třem dívkám také poskytli první psychickou pomoc a tepelný komfort, neboť teplota klesla pod nulu a jedna z nich se dokonce namočila při vystupování z auta do vody. Pro všechny tři si následně přijeli jejich blízcí.

V době vyproštění vozidla byla silnice obousměrně uzavřena. Po odvezení rozbitého auta odtahovou službou uklidili hasiči vozovku a vrátili se zpět na své stanice.

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

2.JPGHavarované auto v potoce

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem