HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Anketa Hasič roku 2015 a ocenění nejlepších sportovců roku 2015.

(13.4.2016) Ocenění z rukou generálního ředitele HZS ČR převzali i zlínští profesionální hasiči. 

Více než dvě stovky příslušníků Hasičského záchranného sboru ČR spolu se svými  krajskými řediteli a zástupci Ministerstva vnitra ČR zaplnily v dnešních odpoledních hodinách prostory TOP hotelu v Praze. Důvodem jejich setkání bylo vyhlášení výsledků prestižní ankety Hasič roku 2015. Celkem 60 nominací  do kategorií Zásah roku, Projekt roku, Kolektiv roku, Občanský zaměstnanec roku, Velitel roku a Hasič roku poslali příslušníci a zaměstnanci sboru, kteří chtěli ocenit práci svých kolegů.

Za Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje byl do ankety nominován zásah v objektu s pečovatelskou službou v Napajedlech na Zlínsku, ve kterém dne 2.11.2015 došlo k požáru. (http://www.hzscr.cz/clanek/pozar-znicil-bytovou-jednotku-evakuovano-bylo-asi-40-osob-aktualizace.aspx) . I když se tato nominace nedostala až do finále své kategorie, nic to neubírá na profesionalitě úspěšně zvládnutého zásahu.

Vítěze v  jednotlivých kategoriích ocenil generální ředitel HZS ČR brigádní generál Ing. Drahoslav Ryba a náměstek ministra vnitra JUDr. PhDr. Petr Mlsna, Ph.D.

V druhé části slavnostního odpoledne byli oceněni i nejlepší sportovci profesionálních hasičů. Mezi nimi byli i dva profesionální hasiči našeho kraje. Mistrovský titul převzal Ing. Jakub Cikryt, který se v loňském roce stal potřetí vítězem na Mistrovství republiky HZS ČR v tenise. Druhým oceněným se stal Josef Frýdl. Ten získal  titul na mistrovství  HZS ČR  v disciplinách TFA (Toughest Firefighter Alive – nejtvrdší hasič přežije) v kategorii nad 45 let.

Více také na: http://www.hzscr.cz/clanek/sklenene-helmy-pro-nejlepsi-profesionalni-hasice-byly-rozdany.aspx

                      http://www.hzscr.cz/fotogalerie/slavnostni-vecer-ankety-hasic-roku-2015.aspx

Autor por. Bc. Libor Netopil – tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

foto GŘ HZS 1

foto GŘ HZS 1 

Detailní náhled

foto GŘ HZS 2

foto GŘ HZS 2 

Detailní náhled

foto GŘ HZS 3

foto GŘ HZS 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem