HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

9.8. Zásahy - souhrnná zpráva

9.8. 7:50 Hasičské jednotky HZS PS Most a SDH Bečov vyjely k požáru slámy v obci Bečov.  

Hořel balík slámy na přívěsném vozíku. Jednotka balík rozebrala. Hasiči požár lokalizovali v 8:10 a zlikvidovali v 8:25.
Územní odbor Teplice
vyteklý benzín
9.8. 7:21 Na linku tísňového volání byl ohlášen únik benzínu před hotelem Panorama v ulici U Panoramy v Teplicích. Na místo vyjela hasičská jednotka HZS PS Teplice. Jednalo se o únik benzínu z proříznuté nádrže zaparkovaného osobního automobilu. Jednotka nádrž zalepila a benzín asanovala pomocí sorbentu v 7:42.
zaseklý výtah
9.8. 2:48 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že Krajní ulici v Teplicích – Proseticích jsou ve výtahu zaseklí dva lidé. Na místo vyjela jednotka HZS PS Teplice a ženu s dcerou z výtahu vyprostila.
požár slámy
8.8. 18:41 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří sláma v bývalém statku v Zabrušanech – Všechlapech. K požáru vyjely jednotka HZS PS Duchcov a SDH Zabrušany. Hořela sláma ve staré hale, jednotky požár likvidovaly jedním proudem C a jednoduchými hasebními prostředky. Požár byl lokalizován v 19:02 a zlikvidován v 19:21.
Územní odbor Most
požár černé skládky
8.8. 16:04 Hasičské jednotky HZS PS Litvínov a SDH Louka u Litvínova vyjely k požáru nepovolené skládky v Louce u Litvínova. Hořely odpadky na ploše 20x10m. Požár byl lokalizován v 16:31 a zlikvidován v 17:41.
               

vytisknout  e-mailem