HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

8.11. Požár v kuchyni motorestu a další zásahy

8.11. 8:12 Na linku tísňového volání byl oznámen požár v kuchyni motorestu Na zdymadlech v Čajkovského ulici v Ústí nad Labem.  

motorest.jpgmotorest.jpg
K požáru vyjely jednotky HZS PS Ústí nad Labem, HZSP SŽDC a SDH Velké Březno. Při příjezdu jednotek na místo se z okna valil černý dým. Uvnitř budovy nikdo nebyl. Hasiči rozebírali strop v kuchyni. Požár lokalizovali v 8:41 a zlikvidovali v 10:09.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda
8.11. 6:53 Hasičské jednotky HZS PS Louny a SDH Postoloprty vyjely k dopravní nehodě osobního a nákladního auta u obce Postoloprty. Zraněný člověk byl vyproštěn před příjezdem jednotky a byl v péči zdravotnické záchranné služby. Nákladní auto bylo v příkopu. Hasiči zajistili vozidla proti požáru.
Územní odbor Litoměřice
požár v bytě
8.11. 3:42 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že hoří v předsíni rodinného domku v obci Straškov -  Vodochody. K požáru vyjela jednotka HZS PS Roudnice nad Labem. Majitel požár lokalizoval před příjezdem jednotky. Hasiči dohašovali vysokotlakým vodním proudem a nasadili přetlakovou ventilaci. Požár byl zlikvidován ve 4:14. Byla přivolána zdravotnická záchranná služba pro majitelku, která si stěžovala na zhoršené dýchání. 
Územní odbor Most
dopravní nehoda
8.11. 1:11 Hasičské jednotky HZS PS Most a SDH Libčeves vyjely k dopravní nehodě dodávky u obce Skršín. Zraněný člověk byl zaklíněn pod přístrojovou deskou Hasiči jej vyprostili za pomoci hydraulického nářadí a pily. Odvezla jej zdravotnická záchranná služba. Na místě zůstala Policie ČR, která došetřovala nehodu. Dodávku si po té odtáhne firma, které patří.
požár ve sklepě
7.11. 19:38 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že ze sklepa domu v ulici Vladimíra Majakovského se valí kouř, údajně tam něco dvakrát bouchlo. K požáru vyjely jednotky HZS PS Most a HZSP Litvínovská uhelná a.s. Objekt byl silně zakouřen, hasiči zasahovali v dýchací technice. Bylo objeveno ohnisko ve sklepě. Hasiči požár lokalizovali v 20:36 a zlikvidovali v 21:37. Dům byl přes obtíže s větracími cestami odvětrán.
Ústí nad Labem
požár lesního porostu
7.11. 16:21 Hasičské jednotky HZS PS Ústí nad Labem, HZSP SŽDC, SDH Mojžíř, SDH Velké Březno vyjely k požáru lesního porostu na Zlaté stezce v Brné. Hořelo spadané listí a větve ve více ohniscích na ploše 200m2. Hasiči požár lokalizovali v 17:10 a ZLikvidovali v 17:56.
 

vytisknout  e-mailem