HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

7.7. Zásahy - souhrnná zpráva

7.7. 7:05 Hasičská jednotka PS Šluknov odstranila spadlou větev na vozovku v Nových Křečanech.  

Územní odbor Žatec
nalomená větev
7.7. 5:56 Hasičská jednotka PS Louny odstranila nalomenou větev nad nádražní budovou v obci Měcholupy.Větev odstraněna v 6:40.
Územní odbor Litoměřice
požár domu
7.7. 2:16 Na linku tísňového volání 112 bylo oznámeno, že hoří prázdná chalupa v obci Polepy. K požáru vyjely jednotky SDH Liběšice, SDH Polepy, SDH Roudnice nad Labem, SDH Vrbice u Polep, HZS PS Litoměřice a HZS PS Roudnice nad Labem. Hořela celá střecha domu u hlavní silnice. Budova měla rozměry 20x5m. Uvnitř nikdo nebyl. Jednotky pro hašení prováděly kyvadlovou dopravu vody. Střecha byla rozebrána, požár lokalizován v 3:35 a zlikvidován v 5:19. Příčina a škoda se vyšetřují.
Územní odbor Teplice
požár stromu
7.7. 0:06 Na linku 112 bylo oznámeno, že hoří topol u silnice u obce Srbice. K požáru vyjela jednotka PS Teplice. Jednotka požár lokalizovala v 0:17 a zlikvidovala v 0:46. Strom byl dutý.
Ústí nad Labem
otevření bytu
6.7. 19:21 Hasičská jednotka PS Ústí nad Labem otevřela byt v Makové ulici v Ústí nad Labem. V bytě byla nemocná paní, která upadla. Jednotka vnikla do bytu otevřeným oknem. Paní byla upevněna do vakuové matrace a předána zdravotnické záchranné službě.
Územní odbor Chomutov
spadlý strom
6.7. 16:10 Hasičské jednotky PS Chomutov a SDH Spořice odstranily za pomoci automobilní plošiny a lezecké skupiny strom spadlý na domek v Žižkově ulici ve Spořicích. 
Územní odbor Chomutov
požár elektroinstalace
6.7. 15:53 Na linku 112 byl oznámen úder blesku do panelového domu a následný skrat elektroinstalace v Chomutovské ulici v Kadani. Na místo vyjela jednotka SDH Kadaň. Jednalo se o požár rozvodné skříně, který se nerozšířil. Požár byl zlikvidován ručním ahsicím přístrojem v 16:21. Jednotka prostor domu odvětrala.
man.jpgman.jpg
Územní odbor Děčín
únik kyseliny dusičné v areálu podniku
6.7. 8:56 V areálu podniku Chemotex a.s. uniklo z poškozeného kontejneru 30 l kyseliny dusičné. Na místo vyjela jednotka PS Děčín. Jednotka provedla skrápění a naředění kyseliny vodou. Naředěná uniklá kyselina byla spláchnuta do podnikových jímek. K úniku mimo areál podniku nedošlo. Poškozený kontejner byl přečerpán.
Územní odbor Litoměřice
požár stohu

5.7. 1:19 Hasičské jednotky SDH Třebenice, SDH Třebívlice, HZS PS Lovosice a SDH Libčeves vyjely k požáru stohu u obce Třebívlice. Jednotky ochlazovaly třemi vodními proudy okolí stohu. Stoh 20x20 m byl ponechán kontrolovaně dohořet. Oheň se neměl kam rozšířit. Dozor nad požářištěm měla jednotka SDH Třebívlice.

vytisknout  e-mailem