HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

31.8. Zásahy - souhrnná zpráva

31.8. 8:09 Na linku tísňového volání byl oznámen požár garáže s autem v Purkyňově ulici v Rumburku.  

K požáru vyjely jednotky HZS PS Varnsdorf, SDH Rumburk, SDH Jiříkov. Hořela garáž přilehlá k rodinnému domku. V domě v době požáru byl pes, který byl vyveden a předán majitelce. Jednotka částečně rozebrala střešní podhled přiléhající ke garáži. Požár rodinný domek částečně zasáhl, hlavně ale splodiny hoření. V garáži byla opravována palivová nádrž vozidla. Při odvrtávání nádrže se vznítil benzín. Došlo k popálení na ruce a krku člověka, který nádrž odvrtával. Požár byl lokalizován v 8:53 a zlikvidován v 9:17. Škoda byla předběžně odhadnuta na 600 tisíc Kč.
Územní odbor Most
požár kontejnerů
31.8. 2:46 Hasičská jednotka HZS PS Litvínov vyjela do Okružní ulice v Meziboří, kde hořel plastový kontejner na komunální odpad. Kontejner byl zasažen požárem celý. Nedaleko pak hořely další dva kontejnery. Hasiči požáry lokalizovali v 3:09 a zlikvidovali v 3:29.
Územní odbor Děčín
požár kontejnerů
31.8. 2:00 Hasičká jednotka HZS PS Varnsdorf vyjela do Žitavské ulice ve Varnsdorfu, kde hořely dva plastové kontejnery na komunální odpad. Oba byly požárem zasaženy celé. Hasiči požár lokalizovali ve 2:06 a zlikvidovali ve 2:14.
Ústí nad Labem
požár odpadků
31.8. 0:45 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela do Sklářské ulici v Ústí nad Labem, kde hořely odpadky na ploše 20m2. Hasiči požár lokalizovali v 1:04 a zlikvidovali v 1:12.
Územní odbor Žatec
požár kontejneru
30.8. 23:16 Hasičská jednotka HZS PS Žatec vyjela do Hálkovy ulice v Žatci, kde hořel plastový kontejner na tříděný odpad. Hasiči požár zlikvidovali v 23:29.
Ústí nad Labem
požár keře
30.8. 16:39 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří strom u parkoviště u malého koupaliště v Brné. K požáru vyjela jednotka HZS PS Ústí nad Labem a HZSP SŽDC. Hasiči na místě zjistili, že se jednalo o vypalování kabelů, od kterého chytil keř. Požár hasil místní občan lopatou. Požár byl zlikvidován v 17:06.

vytisknout  e-mailem