HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

31.10. Dopravní nehoda kamionu a další zásahy

31.10. 7:29 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda kamionu na výjezdu na Prahu u Fordu Šindelář v Roudnici nad Labem. K nehodě vyjela jednotka HZS PS Roudnice nad Labem.  

Kamion ležel na boku v příkopu. Z jeho poškozených nádrží unikala nafta. Jednotka únik zastavila a uniklou naftu zasypala sorbentem. Na místo kvůli úniku do země v prvním ochranném pásmu byla povolána Česká inspekce životního prostředí, která rozhodla, že na odstranění následků bude povolána odborná firma.
Územní odbor Most
požár auta
Na linku tísňového volání byl oznámen požár auta v Obrnicích – Českých Zlatníkách. K požáru vyjely jednotky HZS PS Most a SDH Obrnice. Hořelo osobní auto BMW, bylo požárem zasaženo celé. Hasiči použili vysokotlaký proud a pěnu. Požár byl lokalizovánve 4:19 a zlikvidován v 5:00.
Ústí nad Labem 
požár kontejneru
31.10. 3:55 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem likvidovala požár odpadu v plechovém kontejneru v Hoření ulici v Ústí nad Labem. Hasiči požár zlikvidovali ve 4:06.
Územní odbor Litoměřice
požár odpadu
Na linku tísňového volání byl oznámen požár za Roudnicí nad Labem ve Směru na Štětí. K požáru vyjela jednotka HZS PS Roudnice nad Labem. Hořela černá skládka pneumatik. Hasiči nasadili dva vodní proudy C. Požár byl lokalizován v 18:39 a zlikvidován v 19:58.
Územní odbor Děčín
únik ropných látek do vody
30.10. 12:32 Na linku tísňového volání byla oznámena ropná skvrna v Jílovské vodní nádrži v Jílovém - Martiněvsi. Na místo vyjely jednotky HZS PS Děčín a SDH Jílové u Děčína – Modrá. Hasiči nainstalovali sorbční hady a provedli posyp hladiny sorbentem. Místo bylo předáno místní jednotce k provádění kontroly a výměně sorbentu.
Územní odbor Žatec
požár střechy neobydleného domu
30.10. 1:54 Hasičská jednotka HZS PS Louny vyjela k požáru do obce Chožov. Hořela střecha prázdné budovy. Hasiči rozebrali konstrukci a vyhazovali slámu z mezikroví. Požár byl lokalizován v 2:17 a zlikvidován v 2:49.
Územní odbor Litoměřice
28.10. 12:26 Na linku tísňového volání byla oznámena ropná skvrna Na řece Labi u Lodního Náměstí v Litoměřicích. Na místo vyjely jednotky HZS PS Litoměřice a SDH Litoměřice. Šlo pravděpodobně asi 4 l vazelíny, které unikly při mazání hřídele na výletní lodi. Hasiči instalovaly improvizované norné stěny z hadic naplněných vzduchem. Skvrna se táhla až k novému mostu. Byly instalovány norné stěny, látka s hladiny sbírána a norné stěny monitorovány. Byl informován Odbor životního prostředí Litoměřice. Skvrna byla odchytána.
 

vytisknout  e-mailem