HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

30.11. Dopravní nehoda u Podbořan, mastná skvrna na Labi v Děčíně, dopravní nehoda u Velemyšlevsi a další zásahy

30.11. 30.11. 12:48 Hasičská jednotka HS PS Podbořany vyjela k dopravní nehodě osobního auta na silnici z Blšan na Sýrovice u obce Podbořany Pšov okres Louny.  

Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Hasiči pomohli s jeho naložením do sanitky a uklidili silnici po nehodě.
Územní odbor Teplice
požár odpadu
30.11. 13:05 Hasičská jednotka HZS PS Bílina vyjela k požáru na Pražském předměstí Bíliny. Hořela hromada odpadků 3x3m. Hasiči požár zlikvidovali v 13:19.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda
30.11. 9:49 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda kamionu vezoucího zeminu u obce Staňkovice. K nehodě vyjela jednotka HZS PS Žatec. Kamion ležel na boku. Řidič si ztěžoval na bolest nohy, byl ošetřen zdravotnickou záchrannou službou. Hasiči odstranili drobný únik oleje.
Územní odbor Děčín
mastná skvrna na Labi
8:03 Hasičské jednotky HZS PS Děčín a SDH Děčín – Staré Město vyjely do Hálkovy ulice v Děčíně, odkud byla hlášena mastná skvrna na řece Labi. Skvrna, která byla objevena ve vratném rameni v překladišti, je dlouhá přibližně 100m a široká 5m. Po dohodě s Povodím Labe hasiči postaví dvě desetimetrové norné stěny. Obě norné stěny byly zbudovány v 11:12. Skvrna byla posypána sorbentem. Je pravděpodobnost, že se jedná o ropnou látku. Na místě zůstala dobrovolná jednotka a dva příslušníci HZS se člunem. Hasiči postupně jímali srobent z hladiny, nic neuniklo. V 16:03 byla z hladiny Labe pochytána většina sorbentu, norné stěny budou ponechány do rána.
Územní odbor Litoměřice
únik oleje
30.11. 7:36 Hasičské jednotky HZS PS Lovosice a SDH Chotiměř vyjely do obce Velemín, kde unikal olej z poškozeného motoru nákladního auta. Hasiči uniklý olej zasypali sorbentem a odstraňovali. Provoz byl v jednom směru omezen. Na místo byla povolána Správa a údržba silnic.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda
30.11. 1:47 Hasičská jednotka HZS PS Žatec vyjela k dopravní nehodě osobního auta u obce Velemyšleves. Při příjezdu jednotky na místo byla zraněná řidička v péči zdravotnické záchranné služby. Hasiči provedli protipožární opatření na havarovaném vozidle.
Ústí nad Labem
dopravní nehoda
29.11. 22:08 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela k dopravní nehodě osobního auta ve Všebořické ulici v Ústí nad Labem. Z auta vytekl olej na ploše 1x8m. Hasiči vyteklý olej zlikvidovali pomocí 10kg sorbentu.
Územní odbor Teplice
požár vraku auta
29.11. 21:27 Hasičské jednotky HZS PS Bílina a SDH Světec vyjely do zahrádkářské kolonie v obci Světec, odkud byl hlášen požár osobního auta. Hasiči na místě zjistili, že hoří vrak v likvidaci. V rak byl požárem zasažen celý. Hasiči požár lokalizovali ve 21:39 a zlikvidovali v 21:48.
Územní odbor Most
požár kontejneru
29.11. 20:21 Hasičská jednotka HZS PS Most likvidovala požár plastového kontejneru v Lomené ulici v Mostě. Hasiči požár zlikvidovali ve 20:34.
Územní odbor Teplice
požár zahradní chatky
29.11. 18:36 Hasičské jednotky HZS PS Teplice a SDH Košťany vyjely k požáru zahradní chatky obci Újezdeček okres Teplice. Chatka byla požárem zasažena celá, uvnitř nikdo nebyl. Hasiči nasadili dva vodní proudy a rozebírali konstrukci chatky. Požár byl lokalizován v 18:57 a zlikvidován v 19:29.
Územní odbor Most
požár odpadu v kočárkárně
29.11. 17:04 Hasičské jednotky HZS PS Most a SDH Obrnice vyjely k nahlášenému požáru v přízemí panelového domu v ulici Nová výstavba v Mostě – Obrnicích. Hořelo v kočárkárně, která byl silně zakouřena. Hasiči nalezli ohnisko – starý nábytek a další odpad. Byl nasazen jeden vodní proud C. Požár byl lokalizován v 17:33 a zlikvidován v 18:10. Hasiči prostor odvětrali.

vytisknout  e-mailem