HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

29.9. Požár botníku a další zásahy

29.9. 2:40 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v chodbě domu v Rokycanově ulici v Libochovicích je kouř. Na místo vyjely jednotky HZS PS Lovosice a SDH Klapý. Jednalo se o hořící botník, který někdo zapálil. Nájemníci botník vynesli před dům a prostor vyvětrali před příjezdem jednotky. 

Územní odbor Chomutov
požár porostu podél trati
28.9. 15:51 Hasičské jednotky HZS PS Chomutov, HZSP SŽDC, SDH Spořice vyjely k požáru travního porostu podél trati u obce Spořice. Jednotky likvidovaly několik ohnisek na náspu. Požár byl lokalizován v 16:38 a zlikvidován v16:49.
Územní odbor Žatec
požár včelína a kolny
28.9. 13:12 Na linku tísňového volání byl oznámen požár včelína, vedle kterého je stodola se slámou, v obci Nepomyšl – Chmelištná. K požáru vyjely jednotky HZS PS Podbořany, SDH Mašťov, SDH Nepomyšl, SDH Krásný Dvůr. Hořel včelín a zčásti i kolna. Jednotky nasadily tři vodní proudy a  likvidovaly jednotlivá ohniska. Požár byl lokalizován v 13:43 a zlikvidován v 14:38.
Územní odbor Most
požár kontejneru
28.9. 12:39 Hasičska jednotka HZS PS Most Likvidovala vodním proudem C požár kontejneru na odpadky v Hutnické ulici v Mostě. Požár byl zlikvidován v 12:49.
        Územní odbor Teplice
požár opuštěného domu
28.9. 3:07 Hasičské jednotky HZS PS Teplice a SDH Krupka vyjely k požáru prázdného domu v Krupce – Vrchoslavi. Dům byl zasažen požárem celý. Jednotky rozebíraly konstrukce. Na místě musela být použita termokamera, protože docházelo k opětovnému rozhořívání. Požár byl loklaizován v 3:41 a zlikvidován v 9:37.

vytisknout  e-mailem