HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

29.8. Zásahy - souhrnná zpráva

29.8. 13:42 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že za Modlanami - Kvítkovem ve směru na Suché okres Teplice narazilo osobní auto Felicie do stromu a hoří. 

dopravní nehoda požár.jpgdopravní nehoda požár.jpg
Na místo vyjela Hasičská jednotka HZS PS Teplice. Při nehodě jeden člověk zemřel. Od hořícího auta začal hořet i strom. Hasiči požár lokalizovali v 14:02 a zlikvidovali v 15:52. Tělo zemřelého převzala pohřební služba.
Územní odbor Most
únik nafty
29.8. 6:07 Hasičská jednotka HZS PS Most vyjela do ulice Marie Pujmanové v Mostě, kde z malého nákladního automobilu unikala nafta.Při příjezdu jednotky na místo byla skvrna veliká 15x20m. Hasiči ji zasypali sorbentem a zametli. Na douklizení byly povolány technické služby.
Územní odbor Chomutov
požár starého plotu
29.8. 3:32 Hasičská jednotka HZS PS Chomutov vyjela do Březenecké ulice, odkud byl hlášen požár odpadků. Hořel starý plot a jeden strom. Hasiči požár lokalizovali v 3:44 a zlikvidovali v 3:53.
Územní odbor Most
požár dřevního odpadu
28.8. 20:55 Hasičské jednotky HZS PS Most a SDH Braňany vyjely do obce Baraňany, kde hořela hromada nařezaných keřů. Hasiči požár lokalizovali v 21:17 a zlikvidovali v 21:21.
Územní odbor Děčín
požár kontejnerů
28.8. 19:48 Hasičské jednotky HZS PS Varnsdorf a SDH Krásná Lípa vyjely k požáru Krásné Lípě – Kyjově. Hořely dva plastové kontejnery, třetí plameny poškodily. Hasiči požár zlikvidovali v 20:11.
požár v kuchyni
28.8. 11:41 Hasičské jednotky PS Varnsdorf, Česká Kamenice, SDH Chřibská vyjely k nahlášenému požáru v kuchyni v Dolní Chřibské. Jednalo se o požár sporáku. Hasiči jej zlikvidovali v 12:40.
Pozar Marxova.jpgPozar Marxova.jpg
Ústí nad Labem
požár prázdné budovy

27.8. 23:50 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v Marxově ulici v Ústí nad Labem hoří rozpadlý dům. K požáru vyjely jednotky HZS PS Ústí nad Labem, HZSP SŽDC, HZSP Dalkia a SDH Chabařovice. Hořela střecha i vnitřek budovy. Střecha se posléze propadla do přízemí domu. Hasiči ochránili okolní střechy a požár se nedostal přes příčku do sousedního obydleného domu. Hasiči požár lokalizovali v 6:43 a zlikvidovali v 9:20. Na místo byl povolán statik. Budova je určena k demolici.

vytisknout  e-mailem