HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

26.8. Zásahy - souhrnná zpráva

26.8. 13:33 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela do Gagarinovy ulice v Ústí nad Labem – Severní Terase, odkud bylo oznámeno, že malé dítě si zaklínilo ruku do výtahu.  

dracek.jpgdracek.jpg
Na místo byla povolána i firma na výtahy. Jednalo se o asi dvouleté dítě, které mělo ruku zaklíněnou mezi dveřmi a kabinou výtahu. Hasiči mu pomocí hydraulického nářadí ruku vyprostili. Dítě se zraněnou rukou snesli do sanitky a věnovali mu plyšového maskota Dráčka Záchranáčka.
Územní odbor Chomutov
dopravní nehoda
26.8. 12:32 Hasičská jednotka sboru dobrovolných hasičů Kadaň vyjela k dopravní nehodě osobního auta a motocyklu u Kadaně na silnici 2. třídy ve směru na Tušimice.Při nehodě jeden člověk zemřel. Jednotka provedla protipožární opatření a asanovala vozovku. Doprava byla řízena kyvadlově. Po příjezdu odtahové služby byla silnice uzavřena.
Ústí nad Labem
únik nafty
26.8. 7:57 Hasičská jednotka PS Petrovice vyjela k tunelu Knínice na dálnici D8, kde z prasklé nádrže kamionu vytékala nafta.Na místě byla Policie ČR a zdravotnická záchranná služba.Na místo byla povolána správa a údržba silnic. Skvrna zasahovala od tunelu Knínice až po sjezd Petrovice. Byl uzavřen pomalý pruh dálnice ve směru na SRN.
Územní odbor Žatec
pálení odpadu
25.8. 19:55 Hasičské jednotky HZS PS Podbořany a SDH Podobořany vyjely ke kasárnám v Podbořanech, kde bylo hlášeno pálení odpadu, které se vymklo kontrole. Hořel odpad na ploše 10x30m. Hasiči požár lokalizovali v 21:11 a zlikvidovali v 23:10. Beze škody.
spadlá větev na elektrické vední
25.8. 19:54 Na linku 112 bylo hlášeno že u obce Běsno spadla veliká větev na vozovku a částečně i na elektrické vedení. Hasiči nalezli větev asi 1 km od obce Běsno. Rozřezali ji a odstranili.
Územní odbor Chomutov
otevření bytu
25.8. 16:32 Hasičská jednotka PS Klášterec nad Ohří vyjela do Družstevní ulice v Klášterci nad Ohří kde bylo v bytě zabouchnuté malé dítě. Jednotka byt otevřela, dítě bylo v pořádku.
Územní odbor Žatec
požár auta
25.8. 14:58 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u zahrádek v ulici Pod střelnicí hoří osobní auto Škoda Favorit. K požáru vyjela Jednotka HZS PS Žatec. Hořelo v prostoru motoru. Hasiči požár lokalizovali v 15:04 a zlikvidovali v 15:14. Příčina: závada na elektroinstalaci. Předběžně odhadnutá škoda 3 tisíce Kč.

vytisknout  e-mailem