HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

26.10. Únik oleje, požár popelnice, zapadlý kamion a další zásahy

26.10. 11:46 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela na sjezd z dálnice D8 u Řehlovic, odkud byl hlášen požár osobního auta.  

Hasiči na místě zjistili, že se nejedná o požár, ale únk oleje mimo jiné na výfukové potrubí, který způsbil zakouření. Sjezd byl uzavřen a jednotka vyteklý olej odstraňovala. Znečistěni bylo likvidováno v 12:12. Na místo byla povolána správa a údržba slilnic na douklizení vozovky.
požár kontejneru

26.10. 7:12 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že naproti 14. základní škole v ulici SNP v Ústí nad Labem  hoří popelnice. K požáru vyjela jednotka HZS PS Ústí nad Labem. Plastová polenice byla z poloviny poškozená. Hasiči požár zlikvidovali v 7:24.
Územní odbor Litoměřice
uvízlý a nakloněný kamion
26.10. 5:37 Hasičská jednotka HZS PS Litoměřice vyjela do Českolipské ulice v Litoměřicích, kde byl kamion, který jedním kolem spadl z rampy. Prorazil zábradlí, byl nebezpečně nakloněný a vytékal z něj olej. Jednotka zlikvidovala vyteklý olej. Na místo byla povolána vyprošťovací a odtahová služba, která společně s hasičskou jednotkou kamion vyprostila.
Územní odbor Most
požár hromady odpadků
25.10. 21:30 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že louka mezi prodejnami Lidl a Interspar v Mostě hoří. K požáru vyjela jednotka HZS PS Most. Hořela hromada odpadků. Hasiči požár zlikvidovali v 21:53.
požár papíru v kontejneru
25.10. 20:57 Hasičská jednotka HZS PS Most vyjela do ulice Zdeňka Fibicha, odkud byl hlášen požár kontejneru. Hořel papír v kontejneru. Požár lokalizovali obyvatelé domu před přijezdem jednotky. Hasiči provedli likvidaci v 21:07.
 

vytisknout  e-mailem