HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

23.11. Otevření bytu v Teplicích, únik oleje v Chlumčanech, dopravní nehoda v Šluknově a další zásahy

23.11. 13:13 Hasičská jednotka otevřela po ohlášeném podezření na úmrtí byt v ulici U Červeného kostela v Teplicích – Trnovanech.  

V bytě byl nalezen mrtvý člověk. Místo bylo předáno Policii ČR.
Územní odbor Žatec
únik oleje
23.11. 12:44 Hasičská jednotka HZS PS Louny vyjela do Chlumčan okres Louny, odkud byl hlášen únik oleje do potoka a rybníka. Ve vodě byla olejová skvrna 1,5x2m. Hasiči ji zlikvidovali. Po té byla na hladině rybníka objevena další skvrna, kterou hasiči likvidovali ze člunu.
otevření bytu
23.11. 10:42 Hasičská jednotka HZS PS Podbořany vyjela do Dukelské ulice v Podbořanech, kde dvouleté dítě zavřelo matku na balkonu. Jednotka odvrtala zámek a v 11:03 otevřela balkonové dveře, matka i dítě byly v pořádku.
Územní odbor Teplice
otevření bytu
23.11. 10:21 Hasičská jednotka HZS PS Teplice vyjela k otevření bytu v Cajthamlově ulici v Teplicích. Na místo byla povolána i zdravotnická záchranná služba. V bytě byl nalezen mrtvý člověk.
Územní odbor Děčín

dopravní nehoda

23.11. 6:10 Hasičská jednotka HZS PS Šluknov vyjela k dopravní nehodě osobního auta v ulici Dr. Edvarda Beneše v Šluknově.Auto leželo na boku, vytékal z něj olej. Hasiči provedli protipožární opatření a vyteklý olej odstranili pomocí sorbentu. Po naložení vozidla na odtah uklidili místo nehody.
Územní odbor Žatec
požár popelnice
22.11. 21:57 Hasičská jednotka HZS PS Louny vyjela k požáru plastové popelnice na Mírové náměstí v Lounech. Hasiči požár zlikvidovali ve 22:06
Územní odbor Most
požár kontejneru
22.11. 16:11 Hasičská jednotka HZS PS Most vyjela k požáru plastového kontejneru v ulici Julia Fučíka v Mostě. Hořely odpadky uvnitř kontejneru. Hasiči požár zlikvidovalai v 16:20 a kontejner zachránili.
 

vytisknout  e-mailem