HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

22.8. Zásahy - souhrnná zpráva

22.8. 11:47 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na dálnici D8 na exitu 18 u Roudnice nad Labem hoří kamion s posypovou solí.  

K požáru vyjely jednotky HZS PS Litoměřice, PS Roudnice nad Labem, PS Štětí. Na místě bylo zjištěno, že hoří jedno kolo kamionu. Hasiči požár lokalizovali v 11:59 a zlikvidovali v 12:35. Škoda na kole kamionu byla předběžně odhadnuta na 20 tisíc Kč. Příčina: technická závada.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda
22.8. 7:45 Hasičská jednotka PS Louny vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut a kamionu na Červeňáku v Dobroměřicích. Nikdo nebyl zraněn. Kamion uvízl v příkopu. Vytažení si zajistí majitel kamionu.Územní odbor Litoměřice
otevření bytu
22.8. 7:39 Hasičská jednotka PS Lovosice otevřela byt v Husově ulici v Lovosicích. Do bytu se hasiči dostali požebříku přes okno. Uvnitř byla zraněná paní. Hasiči ji snesli do přízemí, do sanitky.
Ústí nad Labem
požár
21.8. 20:54 Hasičská jednotka PS Ústí nad Labem a SDH Chlumec vyjely k požáru maringotky. Hořelo pódium u maringotky, uvnitř byly dvě propanbutanové lahve. Hasiči požár zlikvidovali v 21:14. Škoda byla předběžně odhadnuta na jeden tisíc Kč. Příčina: manipulace s otevřeným ohněm.
Územní odbor Most
požár odpadu
21.8. 17:05 Hasičská jednotka PS Most vyjela k požáru v ulici Bohuslava Vrbenského v Mostě. Hořel starý koberec a další odpad. Jednotka požár zlikvidovala v 17:18.
požár sena
21.8. 10:42 Hasičské jednotky HZS PS Most a SDH Braňany vyjely k požáru sena v Braňanech. Hořely dvě kupky sena na ploše 7m2. Hasiči seno nechali dohořet. Dobrovolná jednotka provedla dohašení.
pozar aut.jpgpozar aut.jpg
Ústí nad Labem
požár dvou aut
20.8. 8:00 Na linku tísňového volání byl oznámen požár dvou osobních aut na parkovišti v Lizstově ulici v Ústí nad Labem. Oba vozy byly zasaženy požárem celé. Hasiči požár zlikvidovali v 8:39. Škoda na obou vozech byla předběžně odhadnuta na 85 tisíc Kč. Příčina: zkrat při odpojování autobaterie.

vytisknout  e-mailem