HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

22.12. Dopravní nehoda u Krabčic okres Litoměřice, smrtelná dopravní nehoda v Ústí nad labem a další zásahy.

22.12. 8:52 Hasičská jednotka HZS PS Roudnice nad Labem vyjela k dopravní nehodě osobního auta u obce Krabčice okres Litoměřice.  

Auto bylo převrácené na střechu. Zraněný člověk byl při příjezdu jednotky v péči zdravotnické záchranné služby. Z havarovaného auta nic nevytékalo. Hasiči vůz obrátili na kola a odpojili akumulátor.
Ústí nad Labem
dopravní nehoda
22.12. 5:22 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela k dopravní nehodě osobního auta na křižovatce Palachovy a Alešovy ulice v Ústí nad Labem. Auto narazilo do sloupu elektrického vedení. Při nehodě byl jeden člověk zraněn a druhý zemřel. Zraněného řidiče jednotka z havarovaného auta vyprošťovala. Spolujezdkyně byla při příjezdu jednotky mimo vůz a lékař u ní konstatoval smrt. Jednotka dále odpojila akumulátor, provedla protipožární opatření a osvětlovala místo nehody pro vyšetřování policie ČR. Palachova ulice byla uzavřena. Nakloněný sloup patří dopravním podnikům.
Územní odbor Žatec
požár od komínu
22.12. 1:52 Hasičské jednotky HZS PS Louny a SDH Slavětín vyjely k požáru domku v obci Peruc okres louny. Obložení komínu bylo žhavé. Hasiči rozebírali eternitovou střechu v okolí komínu. Požár zlikvidovali 4:34.
Územní odbor Děčín
požár
22.12. 0:15 Hasičská jednotka HZS PS Varnsdorf vyjela k požáru zahradní chatky v ulici Novoměstské ve Varnsdorfu. Chatka o rozměrech základny 5x4m byla  požárem zasažena celá. Hasiči požár lokalizovali v 0:38 a zlikvidovali v 1:06.
Územní odbor Litoměřice
požár
21.12. 22:02 Hasičské jednotky HZS PS Litoměřice, SDH Bohušovice nad Ohří a SDH Terezín vyjely k požáru v Litoměřicích – Želeticích. Jednalo se o požár přístřešku 2x4m. Místo bylo obtížně přístupné, hasiči museli natahovat hadicové vedení 300m. Požár lokalizovali ve 22:41 a zlikvidovali v 22:54.
Územní odbor Děčín
požár v bytě
21.12. 19:00 Hasičské jednotky HZS PS Varnsdorf a SDH Rumburk vyjely k požáru bytu v Střelecké ulici v Rumburku. Jednalo se o požár digestoře, který se rozšířil na kuchyňskou linku. Linka byla rozebrána a vynesena. Hasiči požár zlikvidovali v 19:19.

 

vytisknout  e-mailem