HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

21.12. Požary v Dolní Poustevně, Duchcově, Ryjicích, Chbanech a další zásahy.

21.12. 11:48 Hasičské jednotky HZS PS Šluknov, SDH Velký Šenov, SDH Dolní Poustevna, vyjely k požáru domku v Lesní ulici v Dolní Poustevně.  

Místo bylo obtížně přístupné pro techniku. Jednalo se o přízemní budovu s rovnou střechou, která měla závadu na komínu. Hasiči rozebrali komín. Požár byl zlikvidován v 13:06.
Ústí nad Labem
únik nafty
21.12. 9:54 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem likvidovala uniklou naftu na vozovku před vozovnou na točně trolejbusů v Ústí nad Labem – Všebořicích. Hasiči obsypali dvě kanálové vpusti sorbentem. Byly vyrozuměny technické služby města a SČVAK. Místo bylo předáno úklidové firmě.
Územní odbor Teplice
požár odpadu
20.12. 16:36 Hasičská jednotka HZS PS Duchcov vyjela k požáru garáže v Mostecké ulici v Duchcově. Jednalo se o požár odpadu, který pravděpodobně nanosili do garáže bezdomovci. Hasiči požár zlikvidovali v 16:48.
pozar Ryjice auto.jpgpozar Ryjice auto.jpg
Ústí nad Labem
požár auta
20.12. 12:30 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela k požáru osobního auta v obci Ryjice. Hořelo osobní auto Citroen Berlingo. Hasiči nasadili dva vodní proudy. Požár byl lokalizován ve 12:45 a zlikvidován v 13:01. Příčina: technická závada. Škoda byla předběžně odhadnuta na 100 tisíc Kč. 
Územní odbor Žatec
pád ze střechy
20.12. 11:46 Hasičská jednotka HZS PS Žatec vyjela do obce Liběšice – Lvíčkov, kde spadl muž ze střechy na půdu domu. Jednalo se o pád přibližně ze šesti metrů. Hasiči muže s podezřením na poškození páteře transportovali z půdy do sanitky.
Územní odbor Litoměřice
dopravní nehoda
20.12. 9:51 Hasičská jednotka HZS PS Roudnice nad Labem vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut u restaurace U Grobiána v Račiněvsi.  Hasiči pomocí hydraulických nůžek vyprostili z havarovaného auta zraněného člověka a předali jej letecké záchranné službě.
Územní odbor Chomutov
požár chaty
20.12. 3:58 Hasičské jednotky HZS PS Žatec, SDH Chbany, HZS PS Klášterec nad Ohří a SDH Kadaň vyjely k požáru chaty v obci Chbany – Poláky. Hasiči prořezávali podlahu a vyhledávali skrytá ohniska. Požár lokalizovali v 5:08 a zlikvidovali v 5:54. Prostor byl odvětrán a na místě jako dozor zůstala dobrovolná jednotka. Škoda byla předběžně odhadnuta na 200 tisíc Kč.

vytisknout  e-mailem