HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

21.10. Dopravní nehody Strážky, Soběchleby a Žiželice

21.10. 8:46 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela k dopravní nehodě do obce Stážky.  

Jednalo se o dopravní nehodu osobního auta. Auto bylo převrácené na střechu. Uvnitř nikdo nebyl. Hasiči provedli protipožární opatření. Na místo byla povolána odtahová služba.

Územní odbor Teplice
dopravní nehoda
21.10. 1:04 Hasičské jednotky HZS PS Teplice a SDH Krupka vyjely k dopravní nehodě v Krupce – Soběchlebech. V autě nikdo nebyl. Hasiči provedli protipožární opatření.
Zizelice2.jpgZizelice2.jpg
Zizelice 4.jpgZizelice 4.jpg
Zizelice 5.jpgZizelice 5.jpg
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda
20.10. 16:46 Hasičské jednotky HZS PS Žatec, SDH Žatec, SDH Postoloprty, SDH Žiželice vyjely k dopravní nehodě dvou kamionů u obce Žiželice. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že oba vozy jsou mimo vozovku na boku. Z vozidla převážejícího beton hasiči vyprostili zraněného řidiče. Oba řidiče odvezla Zdravotnická záchranná služba Žatec. Druhý kamion převážel 69 býků do Německa. Hasiči zajistili vozidla a osvětlili místo nehody. Pomocí ventilátorů vháněli zvířatům do návěsu vzduch. Po příjezdu veterináře a kontrole býčků bylo otevřeno zadní čelo a skot byl odborníky za asistence zasahujících hasičů vyváděn a vyprošťován ven a naložen do jiného kamionu. Šestnáct zvířat po nehodě uhynulo, hasiči je pomohli naložit do kafilerního vozu. Jednotky dále asitovaly při stavění nákladního auta s betonovým mixem na kola a na závěr ve 2:12 uklidili vozovku. Foto: Michal Hrdkička HZS ÚK.
                        
     

vytisknout  e-mailem