HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 7. února 2018

SVOD
Okres Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Lazce 7. 2. 2018 11:56:48                                                    K úklidu vozovky od uniklých PHM z odstaveného osobního vozidla vyjela jednotka
PS Domažlice.

Stanice Domažlice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRAŇOVÁNÍ PŘEKÁŽEK; Horní Folmava 7. 2. 2018 19:23:49                                                                                                                                                                                                                     Na pomoc uvízlému vozu ZZS vyjela jednotka PS Domažlice. Po příjezdu jednotky na místo zásahu, hasiči pomohli ZZS odklidit sníh z parkoviště a asistovali při výjezdu sanitního vozu zpět na upravenou komunikaci.

Stanice Domažlice

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Postřekov 7. 2. 2018 19:49:46                                                                                                                                             K požáru sazí v komíně vyjely do Postřekova jednotky PS Domažlice a SDH Postřekov.

Stanice Domažlice
Postřekov

Okres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Železná Ruda, Klostermannovo náměstí 7. 2. 2018 0:17:07
K asistenci ZZS při snesení pacienta vyjela jednotka PS Železná Ruda.

Stanice Železná Ruda

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Velenovy 7. 2. 2018 7:08:32                                                                                                                K asistenci ZZS při snesení pacienta vyjela jednotka SDH Nalžovské Hory.

Nalžovské Hory

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Sušice Lerchova 7. 2. 2018 11:30:33                                                                   K otevření bytu na žádost ZZS vyjela jednotka PS Sušice.


Stanice Sušice

DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Vlčkovice 7. 2. 2018 16:18:40                                                                                                                 K dopravní nehodě jednoho osobního vozu vyjela mezi Kolinec a Vlčkovice jednotka PS Sušice. Jednalo se o vozidlo na boku mimo komunikaci a v něm dvě osoby. Jednotka provedla stabilizaci vozidla a vyproštění osob bez použití hydraulického vyprošťovacího zařízení. Osoby z vozidla si převzala do péče ZZS.

Stanice Sušice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Hradešice 7. 2. 2018 16:29:57                                                                                                                          K dopravní nehodě jednoho osobního automobilu mezi Malý Bor a Hradešice vyjela jednotka PS Horažďovice. Při nehodě se vozidlo přetočilo částečně přes střechu a zůstalo stát na kolech, řidička utrpěla lehčí zranění. Bylo provedeno zajištění místa nehody, označení kužely a protipožární opatření na havarovaném vozidle. Po příjezdu ZZS byla zraněná řidička uložena z OA na nosítka a transportována do vozidla ZZS.

Stanice Horažďovice

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH;Klatovy, Prusíkova 7. 2. 2018 17:09:00                                                                  K vyproštění osob z výtahu vyjela do Prusíkovy ul. jednotka PS Klatovy. Na místě bylo průzkumem zjištěno, že se jedná o výtah v 5. patře, uvnitř 3 osoby a pes. Jednotka výtah otevřela a osoby vystoupily. Jednalo se o poruchu výtahu.

Stanice Klatovy
 

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Starý Láz 7. 2. 2018 17:19:35                                                                                                                           K dopravní nehodě jednoho osobního automobilu se zraněním vyjely jednotky PS Klatovy a SDH Nýrsko. Vozidlo se v době příjezdu jednotky nacházelo na střeše. Jeho řidička již byla mimo vozidlo. Jednotky provedly protipožární opatření a zajištění vozidla.

Stanice Klatovy
Nýrsko

Okres Plzeň-jih

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Nepomuk, U Rybníka 7. 2. 2018 5:31:40                                                                                             K asistenci ZZS při snesení pacienta vyjela jednotka PS Nepomuk.

Stanice Nepomuk

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Šlovice 7. 2. 2018 13:27:39                                                                                            K likvidaci uniklého oleje z osobního vozidla na přivaděči ve směru na Plzeň vyjela jednotka PS Slovany. Jednotka provedla protipožární opatření, odpojení aku a likvidace uniklých kapalin.

Stanice Plzeň Slovany

Okres Plzeň-sever

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Vysoká Libyně 7. 2. 2018 12:09:16                                                                                                               K úklidu uniklých PHM po dopravní nehodě vyjely do Vysoké Libyně jednotky PS Plasy a SDH Kralovice.

Stanice Plasy
Kralovice

Okres Rokycany

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Dobřív 7. 2. 2018 14:29:43                                                                                                                                      K požáru plastové popelnice vyjela jednotka SDH Dobřív.

Dobřív

Okres Tachov

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Souměř 7. 2. 2018 14:38:59                                                                                                               K součinnosti se ZZS při transportu pacienta vyjela jednotka SDH Stráž.

Stráž (TC)

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Stříbro, Plzeňská 7. 2. 2018 14:53:57                                                                               K likvidaci úniku PHM z osobního vozu vyjela jednotka PS Stříbro do Plzeňské ul.

Stanice Stříbro

vytisknout  e-mailem