HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

19.9. Zásahy - souhrnná zpráva

19.9. 2:04 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že vbývalém průmyslové objektu v Mánesově ulici v Jiříkově je vidět kouř.  

pozar Jirikov.jpgpozar Jirikov.jpg
K požáru vyjely jednotky HZS PS Šlunknov, SDH Jiříkov, SDH Rumburk a SDH Šluknov. Hořela bývalá, nyní prázdná, administrativní budova družstva. Při příjezdu jednotek byla celá střecha v plamenech. Jednotky nasadily dva vodní proudy z vnější strany objektu a jeden z automobilního žebříku. V budově se nikdo nenacházel. Hasiči stáhli požár do podkroví a dohašovali půdu. Požár byl lokalizován ve 2:47 a zlikvidován v 6:04. Škoda byla předběžně stanovena na 980 tisíc Kč. Příčina požáru se vyšetřuje.  
roubenka.jpgroubenka.jpg
Územní odbor Litoměřice
požár roubenky
19.9. 1:42 Hasičské jednotky HZSPS Litoměřice, HZS PS Úštěk, SDH Liběšice a SDH Lovečkovice vyjely k požáru roubenky vedle obecního úřadu v Liběšicích. Hořela roubenka na stejném pozemku, na kterém již hořela jiná stavba 17.8. 2011. Roubenka se dvěma nadzemními podlažími měla obytnou plochu 120m2. Požárem bylo zcela zničeno druhé podlaží s půdním prostorem a střecha. Dům nebyl nikým obýván. Hasiči pomocí automobilního žebříku strhli krov, který hrozil pádem na chodník a vozovku. Požár byl lokalizován ve 2:22 a zlikvidován ve 4:48. Škoda byla předběžně odhadnuta na 900 tisíc Kč. Příčina se vyšetřuje.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda
18.9. 14:56 Hasičské jednotky HZS PS Žatec a HZSP SŽDC vyjely k dopravní nehodě osobního auta u obce Libočany. Auto spadlo ze svahu na trať. Trať byla uzavřena. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Jednotky havarované vozidlo vyprostily z kolejiště.
pozar auta.jpgpozar auta.jpg
Územní odbor Chomutov
požár osobního auta
16.9. 12:01 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří osobní auto u obce Libědice na křižovatce na Chmoutov. K požáru vyjely jednotky HZS PS Chomutov, SDH Radonice, HZSP Severočeské doly a HZS PS Podbořany. Hořelo auto Škoda Octavia, řidič nebyl zraněn. Auto bylo zasaženo požárem celé. Hasiči požár lokalizovali v ve 12:22 a zlikvidovali ve 12:30.

vytisknout  e-mailem