HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

15.12. Dopravní nehody, požár chalupy a další zásahy

15.12. 7:05 Hasičská jednotka HZS PS Duchcov vyjela k dopravní nehodě osobního auta u obce Hrob.  

Auto na zledovatělé silnici narazilo do kamenného sloupku u silnice. Auto mělo proražený chladič. Hasiči asanovali vozovku.
Územní odbor Most
ostevření bytu
15.12. 5:41 Hasičská jednotka HZS PS Most otevřela byt v Rozmarýnové ulici v Mostě. Uvnitř byl nalezen muž s poraněním hlavy, které bylo způsobené pravděpodobně pádem. Muž byl předán zdravotnické záchranné službě.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda
15.12. 5:33 Hasičská jednotka HZS PS Žatec vyjela k dopravní nehodě osobního auta mezi Žatcem a Trnovanami. Silnice byla zledovatělá, auto bylo převrácené na střeše. Zraněná řidička byla vyproštěna a odvezena do nemocnice zdravotnickou záchrannou službou. Hasiči dále provedli zajištění proti požáru.

pozar roubenky1.jpgpozar roubenky1.jpg
pozar roubenky2.jpgpozar roubenky2.jpg
Územní odbor Děčín
požár prázdné chalupy
15.12. 3:55 Hasičské jednotky HZS PS Děčín, HZS PS Česká Kamenice, SDH Benešov nad Ploučnicí a SDH Verneřice vyjely k požáru prázdné chalupy v obci Valkeřice. Při příjezdu jednotek na místo byla chalupa zasažena požárem celá. Hasiči prováděli hašení několika proudy a to i z automobilního žebříku. Při zásahu byl zraněn jeden ze zasahujících profesionálních hasičů. Zasáhla jej část padajícího stropu. Hasič byl s popáleninou levého předloktí a na vyšetřní ramene a plic odvezen do nemocnice. Hasiči strhli zbytek střechy domu. Požár lokalizovali v 6:26 a zlikvidovali v 11:42. Škoda byla předběžně odhadnuta na 500 tisíc Kč.
Územní odbor Most
dopravní nehoda kamionu
14.12. 18:46 Hasičské jednotky HZS PS Most a HZSP Litvínovská uhelná vyjely k dopravní nehodě kamionu v Mostě – Souši. Kamion ležel na boku. Hasiči provedl zajištění kamionu, ze kterého vytékala nafta. Únik byl zastaven havarijním tmelem. Kamion byl vyproštěn odtahovou službou. Hasiči zlikvidovali naftu uniklou na vozovku.
 

vytisknout  e-mailem