HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

14.10. Požár seníku v Kyškovicích a další zásahy

14.10. 3:39 Na linku tísňového volání byly hlášeny plameny šlehající z bývalého zemědělského stavení v obci Kyškovice. 

Kyškovice1.jpgKyškovice1.jpg
Kyškovice2.jpgKyškovice2.jpg
Kyškovice 3.jpgKyškovice 3.jpg
K požáru vyjely jednotky HZS PS Roudnice nad Labem a SDH Roudnice nad Labem. Hořelo seno uskladněné pod zastřešenou  konstrukcí z železných nosníků v areálu bývalého zemědělského objektu v Kyškovicích u Roudnice nad Labem. Seno bylo volně ložené na zemi a také  na  třech dřevěných valnících, které byly při požáru poškozeny. Požár způsobil škodu i na konstrukci samotného přístřešku a  jeho střeše. Hasiči požár lokalizovali ve 4:16 a zlikvidovali v 7:00. Škoda  na objektu ( 8x15x5 m) byla předběžně odhadnuta na 35 tisíc Kč. Celková škoda zatím vyčíslena nebyla. Jako příčinu vzniku požáru určil vyšetřovatel HZS ve spolupráci s policíí manipulaci s otevřeným ohněm.
Územní odbor Děčín
požár zahradní chatky
13.10. 21:30 Hasičské jednotky HZS PS Děčín a SDH Boletice nad Labem vyjely k požáru zahradní chatky v Tovární ulici v Děčíně – Boleticích nad Labem. Při příjezdu jednotek na místo události byla chatka již pohlcena požárem. Hasiči zasahovali třemi vodními proudy C. V ohořelých troskách byla nalezena propanbutanová lahev, která před příjezdem jednotek vyhořela ventilem. Požár byl lokalizován v 21:52 a zlikvidován v 1:17.Škoda byla předběžně odhadnuta na 50 tisíc Kč.
Územní odbor Žatec
požár zahradní chatky
13.10. 19:59 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že ve stráni u bývalého psího útulku na Starém vrchu v Žatci hoří zahradní chatka. Chatku pravděpodobně obýval bezdomovec. Hasiči požár lokalizovali v 20:19 a zlikvidovali v 20:49.  
Územní odbor Most
dopravní nehoda
13.10. 19:02 Hasičské jednotky HZS PS Most a HZSP SŽDC vyjely k dopravní nehodě osobního auta ve směru z Mostu na Chomutov. Auto spadlo na střechu na koleje. Při nehodě jeden člověk zemřel. Jednotky asistovaly zdravotnické záchranné službě a odstranily z trati motor z auta. Trať byla dvě hodiny uzavřena.

vytisknout  e-mailem