HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

10.10. Požár prázdného skladu v Očihově a další zásahy

10.10. 12:55 Na linku tísňového volání byl ohlášen požár prázdného malého skladu před kolaudací v obci Očihov.  

K požáru vyjely jednotky HZS PS Podbořany a SDH Podbořany. Jednalo se o budovu 10x5m se dvěma místnostmi. Jednotky prováděly hašení a ochranu okolních budov. Požár byl lokalizován v 13:16 a zlikvidován v 13:32.
Územní odbor Litoměřice
požár podlahy na půdě
10.10. 8:07 Hasičské jednotky HZS PS Roudnice nad Labem, HZS PS Štětí a SDH Roudnice nad Labem vyjely do Třebízského ulice v Roudnici nad Labem odkud byl hlášen požár v ubytovně. Hořela podlaha na půdě a částečně trámy. Hasiči zasahovali vysokotlakým vodním proudem a rozebírali podlahu. Požár byl lokalizován v 8:28 a zlikvidován v 8:44. Škoda byla předběžně odhadnuta na 3 tisíce Kč.
Územní odbor Děčín
požár bytu
9.10. 17:03 Na linku tísňového volání byl ohlášen požár bytu v Českolipské ulici v Benešově nad Ploučnicí. K požáru vyjely jednoztky HZS PS Děčín a SDH Benešov nad Ploučnicí. Byla nasazena přetlaková ventilace. Požár byl lokalizován v 17:32 a zlikvidován v 18:13. Pravděpodobná příčina: závada na televizi. Škoda byla předběžně odhadnuta na 200 tisíc Kč.
Územní odbor Litoměřice
dopravní nehoda
9.10. 5:21 Hasičská jednotka HZS PS Litoměřice vyjela k dopravní nehodě osobního auta u Bohušovic nad Ohří. Auto narazilo do stromu. Při nehodě byli tři lidé zraněni. Hasiči řídili dopravu, rozřezávali strom a uklízeli vozovku.
Územní odbor Teplice
dopravní nehoda
8.10. 13:58 Hasičské jednotky HZS PS Teplice, HZS PS Bílina a HZSP Doly Bílina – Ledvice vyjely k dopravní nehodě osobního auta za Bílinou ve směru na Most. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Hasiči je z havarovaného auta pomocí techniky vyprošťovali. Na místě zasahoval vrtulník letecké záchranné služby.
Územní odbor Žatec
zřícení části budovy
8.10. 9:20 Na linku tísňového volání bylo hlášeno zřícení části zámku v obci Liběšice – Dobříčany. Na místo vyjely jednotky HZS PS Žatec a SDH Tuchořice. Zřítila se část stěny a byla porušena statika střechy zámku poblíž komunikace. Místo bylo ohraničeno a porušený krov a stěna byly těžkou technikou strženy. Hasiči místo demolice skrápěli vodou. Zásah byl ukončen v 18:03. Místo bylo protokolárně předáno starostovi obce.

vytisknout  e-mailem