HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

1.9. Zásahy - souhrnná zpráva

1.9. 6:14 Hasičská jednotka HZS PS Litoměřice vyjela k dopravní nehodě auta u obce Žitenice – Pohořany. 

Při příjezdu jednotky byla už na místě nehody zdravotnická záchranná služba, která vyprostila zraněného člověka a odvezla jej do nemocnice. Hasiči provedli protipožární opatření a řídili dopravu do příjezdu Policie ČR. Během vyšetřování nehody byla silnice uzavřena. Jednotka pomohla odstranit vozidlo ze silnice.
Územní odbor Děčín
požár
1.9. 3:20 Hasičská jednotka Varnsdorf vyjela k nahlášenému požáru trávy v Mozartově ulici ve Varnsdorfu. Na ploše 0,5 m hořel zřejmě i odpad, kouř zasáhl dopravní značku a fasádu domu. Jednotka požár zlikvidovala ve 3:35.
Pozar Marxova.jpgPozar Marxova.jpg
Ústí nad Labem
požár
1.9. 0:02 Hasičská jednotka HZS Ústí nad Labem vyjela do Marxovy ulice v Ústí nad Labem odkud bylo hlášeno opětovné zahoření ve vyhořelém prázdném domě, který má narušenou statiku. Hasiči prolili požářiště z Marxovy i Řeháčkovy ulice. Požár byl lokalizován v 0:45. Trvalý dohled nad místem provádí Městská policie.
Územní odbor Litoměřice
požár staré lokomotivy

31.8. 20:59 Hasičské jednotky HZS PS Štětí, HZS PS Roudnice nad Labem a HZSP SŽDC vyjely k nahlášenému požáru lokomotivy ve Štětí. Jednalo se o požár staré lokomotivy při posunu. Kouřilo se ze strojovny, hořel stykač. Hasiči použili vysokotlaký vodní proud. Požár byl lokalizován ve 21:15 a zlikvidován v 21:20. Příčina: technická závada. Škoda byla předběžně odhadnuta na 500 Kč.

vytisknout  e-mailem