HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

1.11. Pálení kabelů v Litvínově, požár sklepa v Litoměřicích a další zásahy

1.11. 6:27 Na linku tísňového volání byl oznámen požár pravděpodobně porostu nebo odpadu asi 500m za chemičkou ve směru k autoservisu v Litvínově.  

K požáru vyjela jednotka HZS PS Litvínov. Hasiči na místě objevili několik spálenišť po pálení kabelů, již bez známek hoření.
Územní odbor Litoměřice
požár ve sklepě
31.10. 20:34 Hasičské jednotky HZS PS Litoměřice a SDH Litoměřice vyjely k požáru v Kubínově ulici v Litoměřicích. Hořel odpad a matrace ve sklepě domu. Hasiči prostor odvětrali, požár lokalizovali ve 20:49 a zlikvidovali ve 20:53. Škoda byla předběžně odhadnuta na 35 tisíc Kč.
Územní odbor Most
dopravní nehoda
31.10. 19:14 Hasičská jednotka HZS PS Most vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut do Vtelenské ulice v Mostě. Z havarovaných aut unikal motorový olej a chladící kapalina. Hasiči odpojili akumulátory a po postavení aut mimo vozovku zasypali sorbentem uniklé kapaliny a odstranili je.
Územní odbor Teplice
zkrat zářivky v sauně
31.10. 18:04 Na linku tísňového volání byl oznámen požár kabelů pod podhledem v plavecké hale v Bílině. K požáru vyjela jednotka HZS PS Bílina. Hasiči na místě zjistili, že se jedná o zkrat zářivky v sauně, svítidlo odpojili.
 

vytisknout  e-mailem