HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zraněným poskytli první pomoc hasiči.

(13.9.2015) Dopravní nehoda dvou osobních vozidel na ulici Štefánikova v centru Zlína. Od 15:08 hodin na místě zasahovali profesionální hasiči z centrální stanice. 

V 15:05 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů centrální stanice Zlín na místo hlášené dopravní nehody dvou osobních vozidel. K nehodě došlo na ulici Štefánikova poblíž zastávky městské hromadné dopravy „Slovenská“.
 
Po příjezdu na místo bylo upřesněno, že došlo k nehodě vozidel zn. Škoda Superb a Škoda Fabia. Havarovaná vozidla blokovala jeden z jízdních pruhů komunikace. Provoz byl proto řízen policisty. Při střetu došlo ke zranění tří osob. Do příjezdu velitelem zásahu povolané zdravotnické záchranné služby jim první pomoc poskytli hasiči. Dva zranění pak byli převezeni k další kontrole do nemocnice, jeden byl ponechán na místě události.
 
Hasiči zajistili místo nehody a havarovaná vozidla proti vzniku požáru. Za použití sorbetů byl také likvidován únik provozních kapalin. Po zadokumentování nehody policisty pomohli hasiči s naložením vraků na odtahovou službu a dokončili úklid komunikace.
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil
            tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem