HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zraněnou řidičku transportoval vrtulník.

(14.8.2015) Dopravní nehoda dvou osobních vozidel u Holešova. Na místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů z místní stanice. 

V 09:05 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Holešov na místo dopravní nehody dvou osobních vozidel, ke které došlo na silničním obchvatu Holešova, konkrétně v prostoru křižovatky na obec Žopy.
 
Po střetu zůstala v jednom z vozidel zaklíněna zraněná řidička. Její spolujezdec, který utrpěl zranění, se z havarovaného vozidla dostal vlastními silami. Hasiči řidičku z vraku vozidla vyprostili za použití hydraulických vyprošťovacích zařízení. Po vyproštění byla předána do péče zdravotnické záchranné služby. Vzhledem k rozsahu zranění byl na místo povolán vrtulník letecké záchranné služby, který ji transportoval k dalšímu ošetření do nemocnice. V druhém vozidle cestovali tři muži. Ti z nehody vyvázli bez zranění.
 
Současně s vyproštěním zraněné řidičky zabezpečili hasiči místo nehody a následně provedli nezbytná opatření proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Provozní kapaliny, které po střetu unikly na komunikaci likvidovali sorbenty.
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil
            tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem